Milyen fajtájú lovat ajánlanátok egy kezdő lovasnak?
Jövő nyáron minden bizonnyal veszünk egy lovat. Én meg tudom hogy kell lovagolni, de az életben nincs is alkalmam kihasználni a tudásom, de nem is nagyon tudom valahogy. Szóval nem tudok lovagolni, csak edddig annyit csináltam, hogy irányítottam már lovat, idítottam el, és már állítottam meg. Na de ha jövőre veszünk lovat, akkor nekem nem kell fríz, meg ilyen luxus, hanem csak elég egy kis haflingi is: nem akarom erőltetni a pénzt.
De ti milyen fajta lovat ajánlanátok egy kezdő-amatőr lovasnak? Ja és kb. a magasságom egy kislóénak felel meg, szóval...
Ne haragudj,hogy megkérdezem,de minek neked egy ló,ha nem tudsz lovagolni?És a probléma még nem is ez,hanem hogy nem is értesz a lovakhoz..
Hogy fogod helyesen kiállítani az étrendjét?Hogy fogod csutakolni?Hogy veszed észre,ha valami egészségügyi problémája van?stb.mire használnád egyáltalán?Egy ló nem kis felelősség,rengeteg munkát,törődést,figyelmet,időt,pénzt igényel!!!Szerintem jobb lenne,ha először tanulnál a lovagló,eljárnál normális lovardába lovagolni tanulni..
Akkor elvileg ők tudják, hogy milyen ló való neked.
Ha olcsó, szívós lovat akarsz, akkor a hucul a te fajtád amúgy. Az tökön-paszulyon elmegy, nem nagyon kér abrakot, és baromi szívós jószág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!