Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hová mennétek nyaralni, ha...

Hová mennétek nyaralni, ha tehetnétek?

Figyelt kérdés
Miért pont oda? És kivel?

2017. jan. 9. 01:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
87%

Én is nyitott vagyok mindenféle utazásra.

Ami különösképpen érdekelne, és még nem voltam:

-tennék egy Nyugat USA túrát és egy kelet USA túrát, minimum 2-2 hét, de inkább több

-Seychelles, Maldív-szigetek, Bahamák vagy valami hasonló, szép tipikus turistagyár, vagy valami hasonlóan gyönyörű hely, ahol kevesebb a turista :)

-Mexikó is érdekel már egészen kisgyerekkorom óta, de beérném Brazíliával, Argentínával vagy Peruval is

-India, Kína, Fülöp-szigetek; előbbi kettő azért, mert biztosan nagyon érdekes és élménydús lenne, utóbbi pedig azért, mert valamiért tetszik

-Európán belül pedig szerencsére már elég sok helyen voltam, ami még kimaradt és érdekelne az Hollandia és Oroszország

(bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de ha tehetném beutaznám az egész világot :D mint gondolom sokan mások is)

2017. jan. 9. 12:53
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Hű, egy dolog még érdekelne: A Versailles-palota

#13 voltam

2017. jan. 9. 17:47
 23/24 anonim válasza:

Családdal: egy hajóútra

Barátokkal: vagy India, vagy valamilyen kisebb szigetcsoport

2017. jan. 9. 18:29
 24/24 anonim válasza:
100%

Alaszka. Kisrepulos tura, satrazas, macko les. Imadom a medveket, a termeszetet, a havat es a hideget. A ferjemmel, es a lanyunkal.

Vagy valahova, ahol megnezhetnek egy ursiklo kilovest. Vagy egy obszervatoriumba csillagokat nezni, vagy, vagy. Tudnam sorolni.

Vagy megneznem eloben a nascart. Daytona.

Tenyleg befejezem...

2017. jan. 9. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!