Hová mennétek nyaralni, ha tehetnétek?
Én is nyitott vagyok mindenféle utazásra.
Ami különösképpen érdekelne, és még nem voltam:
-tennék egy Nyugat USA túrát és egy kelet USA túrát, minimum 2-2 hét, de inkább több
-Seychelles, Maldív-szigetek, Bahamák vagy valami hasonló, szép tipikus turistagyár, vagy valami hasonlóan gyönyörű hely, ahol kevesebb a turista :)
-Mexikó is érdekel már egészen kisgyerekkorom óta, de beérném Brazíliával, Argentínával vagy Peruval is
-India, Kína, Fülöp-szigetek; előbbi kettő azért, mert biztosan nagyon érdekes és élménydús lenne, utóbbi pedig azért, mert valamiért tetszik
-Európán belül pedig szerencsére már elég sok helyen voltam, ami még kimaradt és érdekelne az Hollandia és Oroszország
(bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de ha tehetném beutaznám az egész világot :D mint gondolom sokan mások is)
Hű, egy dolog még érdekelne: A Versailles-palota
#13 voltam
Családdal: egy hajóútra
Barátokkal: vagy India, vagy valamilyen kisebb szigetcsoport
Alaszka. Kisrepulos tura, satrazas, macko les. Imadom a medveket, a termeszetet, a havat es a hideget. A ferjemmel, es a lanyunkal.
Vagy valahova, ahol megnezhetnek egy ursiklo kilovest. Vagy egy obszervatoriumba csillagokat nezni, vagy, vagy. Tudnam sorolni.
Vagy megneznem eloben a nascart. Daytona.
Tenyleg befejezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!