Két gyerekkel hová mentetek/mennétek Olaszországba?
2x 10 napot voltunk kint.
Jesoloban volt a szállásunk onnan autót bérelve mentünk Veronába. Vízi busszal Velencébe. Maga a tengerpart hatalmas élmény volt nekik.
A kicsi 4 éves volt a nagy 11.
Nem tudom a nevét elfelejtettem de bor túrán is voltunk jesolo környékén. A nagyobbik fiam azóta ott akar élni :)
A legfontosabb gyerek barát szállás legyen, közel gyógyszertár és legyen állandó orvos is. Ilyenben para mami vagyok.
Mindig apartmannal megyünk így sokkal több hely belefér a keretbe. Én mindig a tengerpartot preferálom, hisz medence Magyarországon is van. Egyik gyerekem 3 a másik 7 volt és a programom hosszú volt, de megérte. 16 nap és egy nap pihi egy nap városnézés volt. Már nem is tudom itt hirtelenjében mindet felsorolni, de volt: Velence, Római, Nápoly, Pompei, Garda-tó, Capri, Rimini (nekem ez jött be a legkevésbé), Burano-Murano, Verona,...
A kicsi is bírta, persze a buszozgatások közben néha elaludt, és nap végén se kellett mesét olvasni, de nagyon élvezte. A nagy meg már teljesen hozzá van szokva. Másnap sokszor 10-ig aludtunk majd a városban (Sperlonga) mászkáltunk, strandoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!