Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldön ittas állapotban...

Külföldön ittas állapotban elkapnak mit tehetek?

Figyelt kérdés
Ausztriában dolgozom határ utan van elso falu a munkahelyem, Magyar. o-n vegig szintem rendor mentes ( sot auto se jon reggelente ) uton megyek Ausztriába, azonban 2sor megiszom mindig munka utan esetleg elott, ritkan alatt, ha magyarorszagon elkerülöm a rendőrt de esetleg Ausztriában megfognak mire számíthatok szerintetek.? Nem szoktak megállítani ok nelkul Ausztriában az autóst Déha megis?? Abszolut normalisan vagyok 1 2sortol nem lehet észrevenni rajtam.. Szerintetek?
2017. jan. 3. 00:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha elvennék a jogsit vagy bajba kerülnétek ugyanugy mennetek? Legrosszabb esetben ott a bicigli
2017. jan. 3. 00:59
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Fszért kell inni ha tilos és ezzel masokat veszelyeztetsz, mit nem lehet ezen megérteni te budos alkoholista. Nem azért veszik el a jogsid, hogy veled kbasszanak, de még az se érdekelne senkit ha te összetörnéd magad, az a baj, hogy egyszer kell olyan helyzetnek lennie amikor mégis jön valaki az úton és nem tudsz időben reagálni... Komolyan kétszer kellett elolvasnnom, hogy feldolgozzam, hogy te tényleg megmagyarázod, hogy lemegy 2 sör vezetés és munka előtt vagy közben. Kösd fel magad, az gyorsabb és masokat sem veszélyeztetsz, mocskos piás állat..
2017. jan. 3. 01:19
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Annyira lelassul a reakció időd pont hogy ne tudj időben reagálni. Tedd le a kocsit, mindenkinek jobb lesz úgy.
2017. jan. 3. 02:18
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem most is ittas vagy a fogalmazásodból itélve. De ha majd lesz egy baleseted, akkor fogod te szidni, átkozni magad. Személyi sérüléses balesetnél biztos hogy van alkohol teszt, és ez súlyosbitó körülménynek számit. Értsd BÖRTÖN lesz belőle.!! De nincs neked felelősség érzeted? Ha meghalna valaki a lassú reakciód miatt, akkor mit szólnál hozzá? Vagy akár a te családodból halna meg valaki egy ittas sofőr miatt ?
2017. jan. 3. 06:04
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Valamelyiket le kell tenni. Vagy a piát vagy a kocsit.
2017. jan. 3. 07:41
 6/9 anonim válasza:
91%

Retardált vagy b#zdmeg?

Fagyjál szarrá a "bicigli"-n -20ban még az idén.

2017. jan. 3. 08:05
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem bírod ki addig pia nélkül, amíg hazaérsz és már nem kell vezetned, akkor alkoholista vagy.
2017. jan. 3. 10:46
 8/9 anonim ***** válasza:
92%

Az egy dolog, hogy te normalisnak erzed magad. A reakcioidod akkor is csokken, meg ha egy pohar sort iszol meg, akkor is. Nemreg csinaltattak velunk egy ilyen kiserletet. En no letemre viszonylag jol birom az italt (de nem vezetek ha ittam, es nem iszom ha vezetek, es nem iszom mindennap, csak alkalmankent) egy pohar sort/bort abszolute nem erzek meg. Namost lemertek a reakcioidonket egy prevencios gyakorlat kereteben (zart palyan, orvos jelenleteben, egy oktato ult mellettunk). Egy pohar bor utan meg nem ereztem semmit, de mar bizony elutottem az elem hirtelen kiguritott labdat a veszfekezesnel.

Majd nezz a szemebe annak a targyalasodon, akimek esetleg az utcara kiszalado gyereket vagy valamilyen csaladtagjat olod meg a felelotlen viselkdeseddel. Es remelem le is csuknak.

De amugy igen, ha elkap a rendor es szondat fujat veled, akkor bizony bevonja a jogositvanyod egy szo nelkul. Es eleg sokszor vannak mostanaban ellenorzesek Ausztriaban, mi most jottunk haza tegnap, kb 3szor futottunk bele ellenorzesbe a kis falusi utakon...

2017. jan. 3. 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:
1 pohàr Ausztriàban nem gond. 0.03 ezrelèkig nincs gond. Afölött magas bírsàg. Külföldikènt biztos hogy a magasabb bìrsàgot kapodm
2017. jan. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!