Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A hotelekben a takarítók...

A hotelekben a takarítók tényleg a használt törölközőkkel mossák fel a fürdőt?

Figyelt kérdés
wc-t,kádat stb.?...külföldön egy négy csillagos szállodában így csinálták...mindenhol ez van? ..ez higiénikus?
2010. máj. 3. 21:34
 1/9 anonim válasza:
67%
Nem tudom, hol mi a szokás, de itthoni tapasztalataim szerint a törülköző jobb nedvszívó, mint a vileda és hasonló felmosók, úgyhogy én is azzal törlöm fel tusolás után a fürdő padlóját, utána persze azonnal odarakom mosni.
2010. máj. 3. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

És ha így van, akkor mi van?

Az a tudat jobb neked, hogy talán valaki előtted arra a törölközőre verte ki a szállodai szobában?

Ezért találták fel a mosodákat. Gondolom nem 40 fokban mossák őket ki.

2010. máj. 3. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát elvileg nem szabadna nekik azzal, mert minden vegyszerhez spec rongyot kellene használni, de a törölköző szívja jobban a vizet, szóval ahol én dolgoztam, ott azzal törölték.
2010. máj. 4. 06:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
azt használják igen. és szerintem nem mindig higiénikus..
2010. máj. 4. 07:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

hotelben dolgozom recepciosként,látom mit csinálnak a szobaasszonyok

nem a törölközövel mossák fel,van felmosojuk,meg amugyse hajolgatnak plusszba ezért...

és ráadásul akármilyen mocskos is lenne a törölközö,viszi a mosodás el,és fertőtleniti is mosás után,plussz vasalják,és ugy kerül vissza

és ez csak egy mezei 2 csillagos hotel..

2010. máj. 4. 07:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

hát hotelra válogatja, az én barátnőm 4 csillagosban dolgozik, ott a törülközőt használják felmosórongynak...

hozzáteszem a 'felügyelők' nem szeretik ezt látni, de a szobalányok éppen a nedvszívóképesség miatt ezt használják.

2010. máj. 4. 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző, szerintem lehet, hogy a barátnőddel egy helyen dolgoztam:) (6:14es)
2010. máj. 4. 08:35
 8/9 anonim válasza:
Én Írországban dolgozom, itt is a törölközővel "mossuk" a padlót a fürdőben. Szerintem tök mindegy, hogy a vendég törölközött bele, vagy a padlót törölted. Néha a padló gusztább...
2010. máj. 6. 10:42
 9/9 anonim válasza:
Én itt dolgozom Magyarországon az egyik 5 ***** Hotelben és mi is néha azzal töröljük ki a kádat. Nem higiénikus annyira annyira és szabálytalan is, de gyorsabb a munka. Csak ne lássa senki.
2011. máj. 4. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!