A hotelekben a takarítók tényleg a használt
törölközőkkel mossák fel a fürdőt?
Figyelt kérdés
wc-t,kádat stb.?...külföldön egy négy csillagos szállodában így csinálták...mindenhol ez van? ..ez higiénikus?
2010. máj. 3. 21:34
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, hol mi a szokás, de itthoni tapasztalataim szerint a törülköző jobb nedvszívó, mint a vileda és hasonló felmosók, úgyhogy én is azzal törlöm fel tusolás után a fürdő padlóját, utána persze azonnal odarakom mosni.
2010. máj. 3. 22:02
2/9 anonim válasza:
És ha így van, akkor mi van?
Az a tudat jobb neked, hogy talán valaki előtted arra a törölközőre verte ki a szállodai szobában?
Ezért találták fel a mosodákat. Gondolom nem 40 fokban mossák őket ki.
2010. máj. 3. 22:42
3/9 anonim válasza:
Hát elvileg nem szabadna nekik azzal, mert minden vegyszerhez spec rongyot kellene használni, de a törölköző szívja jobban a vizet, szóval ahol én dolgoztam, ott azzal törölték.
2010. máj. 4. 06:14
4/9 anonim válasza:
azt használják igen. és szerintem nem mindig higiénikus..
2010. máj. 4. 07:54
5/9 anonim válasza:
hotelben dolgozom recepciosként,látom mit csinálnak a szobaasszonyok
nem a törölközövel mossák fel,van felmosojuk,meg amugyse hajolgatnak plusszba ezért...
és ráadásul akármilyen mocskos is lenne a törölközö,viszi a mosodás el,és fertőtleniti is mosás után,plussz vasalják,és ugy kerül vissza
és ez csak egy mezei 2 csillagos hotel..
2010. máj. 4. 07:55
6/9 anonim válasza:
hát hotelra válogatja, az én barátnőm 4 csillagosban dolgozik, ott a törülközőt használják felmosórongynak...
hozzáteszem a 'felügyelők' nem szeretik ezt látni, de a szobalányok éppen a nedvszívóképesség miatt ezt használják.
2010. máj. 4. 08:19
7/9 anonim válasza:
Előző, szerintem lehet, hogy a barátnőddel egy helyen dolgoztam:) (6:14es)
2010. máj. 4. 08:35
8/9 anonim válasza:
Én Írországban dolgozom, itt is a törölközővel "mossuk" a padlót a fürdőben. Szerintem tök mindegy, hogy a vendég törölközött bele, vagy a padlót törölted. Néha a padló gusztább...
2010. máj. 6. 10:42
9/9 anonim válasza:
Én itt dolgozom Magyarországon az egyik 5 ***** Hotelben és mi is néha azzal töröljük ki a kádat. Nem higiénikus annyira annyira és szabálytalan is, de gyorsabb a munka. Csak ne lássa senki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!