Utazási tipp hosszúhétvégére?
Márciusban Grùziába megyünk 5 napra, nyáron Görögországba 2 hètre. 2 közè szeretnèk beszùrni egy hosszùhètvègèt, kb 3 èjszakás, valhol külföldön. Szeretem a kevèsbè turistalátványosság helyeket is.
Bècs, Pozsony, Prága, London, Dublin már voltunk.
Ezeken kìvül èrdekelne valami, ahol èrdemes pár èjszakat eltölteni :)
Szarajevon gondolkodok, de nem találok egyszerű odajutást.
Pisa is nagyon szép, repülővel másfél óra alatt ott vagy, és a belváros is kb. negyedórás taxizás a reptértől. Az egész város gyönyörű, rengeteg szép utca és tér van, nem csak a Ferde torony az egyetlen látványosság. Simán el lehet tölteni egy hosszú hétvégét.
Vagy Nizzába is érdemes lerepülni, és a környéket felfedezni.
Ha nem jó helyen keresed azt a Szarajevót, akkor nem nem fogod megtalálni. A wizzair repüli egyébként, náluk nézelődj.
A hosszú hétvégédre pedig állítsd be a kívánt dátumot az azair.eu oldalán, és nézd meg mit ad ki.
Dubrovnik, Erdély. Szarajevóba azt hiszem tavasztól indul a prolijárat, nézd meg a honlapjukon.
De halkan jegyzem meg én azt sem értem hogy valaki 5 napra minek megy el Grúziába pláne márciusban amikor pl Kazbegibe vagy Svaneti-be szinte lehetetlen felmenni. A Kaukázusba nyáron kell menni különbek semmi értelme azon kívül hogy menőzhetsz vele hogy ott is voltál (persze nem láttál semmit)
5. Tényleg indul Szarajevoba 2017től Wizzair, ez most nagyon feldobta a kedvem, most néztem meg :)
Évek óta szeretnék oda eljutni, csak nem volt kedvem kerülő úton menni.
Köszi a tippeket mindenkinek, utána nézek mindnek :)
Koppenháha is nagyon tetszik, lehet azt is beiktatom nemsokára :)
Erdély meg Olaszország szintén nagy vágyam, írnom kell már egy fontossági listát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!