Telefonálás Németországba olcsón tipp?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom jó helyen írok-e. Arra lennék kíváncsi, hogy mi a leg olcsóbb abban az esetben ha Németországban lévő párommal tartani szeretném a kapcsolatot. Az internet olyan formán kizárt, hogy a szállásán nincs net, és be se köttethetik. Tudom vannak netcafe-k de a munkaidejéből adódóan nem várhatom el tőle, hogy még meló után kijárkáljon, hogy kicsit skype-olhassunk. Nem tudjátok itthonról hogy a legolcsóbb őt elérnem telefonon, vagy van-e kint olyan telefon csomag amivel tud Magyarországba hívni. Nem csak mobil, vezetékes lehetőségek is érdekelnek.2013. júl. 30. 23:20
1/3 anonim válasza:
Ha német SIMkártyájú mobiltelefonja van az illetőnek, vagy tudtok beszélni német vezetékes számon, akkor szerintem az a legokosabb, ha te interneten indítod a hívást, és ott valós telefonvonalon veszik fel.
Pl. a Skype tud ilyet ( vezetékes 6ft/perc), vagy például a freevoipdeal.com ( 2 forint / perc, a mobil is)
2/3 anonim válasza:
Vagy fizessen kint elő mobilnetre a telefonjához és telepítsen Skype-ot vagy Viber-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!