Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Erdélyből Mayarországra...

Erdélyből Mayarországra utazás babával?

Figyelt kérdés

Szüleim Magyarországon élnek,én Erdélyben a férjemmel és most fél éves kisfiúnkal. A szüleimhez mennênk látogatóba. Ez egy nagyjából 12 órás út. A kisfiam kettős állampolgár. A kérdésem az lenne hogy mire kéne figyeljünk az út alatt? Addigra a fiam 9 hónapos-1 éves lenne,amúgy nagyon jó baba,nincd vele gond. Tápszernek víz termoszban,àtöltöztetni nyilván nem kell majd,enni-innivaló egyértelmű. De!!peluscsere? Hogy oldjam meg? Meg ha ott vagyunk mondjuk egy hosszabb ideig akkor ha beteg lesz orvost kell e fizetnünk? Ha úgy döntünk jogy ott maradunk,oltásokat ott megkapja e?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. dec. 28. 19:02
 1/2 anonim válasza:
Szerintem ne aggod tul az utazast.kocsinak hatso ulesere leteritesz egy plédet es ott tudsz cserelni pelust. A masik resze a keresnek pedig én elmennek szegeden a rakoczi Teri hivatal ba ex ott elmondanam hogy itt szeretnek elni ex ott konkretan lemondjak mit kell tenni. Nem tudom biztos an de valoszinu be kell jelentkezni az adohivatalba Lakcimnyilvantartoba oephez. De szerintem konkretan el fogjak mondani a polgar mesteri hivatalban.
2016. dec. 28. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Meglátogatjátok a szüleidet, de lehet, hogy ott maradtok hosszabb ideig, sőt az is lehet, hogy rögtön odaköltöztök? Vagy mi? :D
2016. dec. 28. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!