Ti hova szeretnétek leginkább eljutni? Van olyan hely, ahová semmi pénzért se mennél?
Ahová elmennék: Közel-Kelet (főleg Irán), Közép-Ázsia, Bajkál-tavat megnézném, Marokkó, Baltikum, Izland, Mexikó
Olyan hely nincs ahová nem mennék, minden hely érdekes vmiért. Nyilván a háborús övezeteket én is kerülném, de jelenleg Szírián kívül nincs olyan hely, ahová ne mernék menni.
Leginkább: per pill a Magas-Tátrába, főleg mert reálisan arra van pénzem/lehetőségem.
Nem mennék: háborús területekre, extrémen muszlim országba, Fekete-Afrikába, Észak-Koreába, és India környékén csak oda ahol sok a turista. Ezen kívül olyan helyre sem mennék ahol szélsőségesen hideg van.
hova mennek? szingapur es japan
hova nem? sziria, oroszorszag,india,kina,afrika del amerika
Irán, Üzbegisztán, Kappadókia van most a listámon. Távolabbi tervek Japán, Hawaii, Guatemala, Kuba, pár afrikai ország. Kedvencem, ahová visszajárok, Egyiptom, Olaszország és Isztambul. Meg egyszer megnézném Észak-Koreát.
Ahová nem mennék: háborús övezetek, ilyen 20-30 éve felépült helyek, mint Dubai, meg annyira nem vonzanak az északi országok sem (bár az északi fényt egyszer megnézném).
Leginkább eljutni: Nepál, Tibet, Tájföld, Vietnám, Oroszország, Kuba, Chile, Peru, Izland, Írország, Japán, Grönland, Madagaszkár, Szahara, Izrael, Irán, Etiópia
Olyan hely ahova semmi pénzért nem mennék olyan nincs, inkább olyan ahova magamtól nem de, ha hozzám vágnának egy repjegyet elmennék: USA, Anglia, India, Emirátusok, Franciaország
Persze az egészet nem szervezetten, nem utazási irodán keresztül hanem saját szervezésben hostelek, coachsurfing, sátor, stoppolással, buszokkal és vonatokkal
Szerencsére ami igazán érdekel, ott már jártam. Mondjuk én szerencsés vagyok, sportolóként rengeteg helyen jártam. Kedvencem Ázsia és Ausztrália. Bárhová elmennék ha az út biztonságos. Tehát nincs háború, a turisták nem célpontok (korupció, rablás), viszonylag normális az eü rendszer stb.
Érdekes, hogy kb. 50x álmodtam azt, hogy Észak- Koreában vagyok turistaként, pedig eszem ágában sincs odamenni. Nem tudom miért van ez a visszatérő (rém)álmom.
Én leginkább Párizsba mennék
És törökországba nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!