Ti hova szeretnétek leginkább eljutni? Van olyan hely, ahová semmi pénzért se mennél?
"Ti hova szeretnétek leginkább eljutni?"
Nincs konkrét, majd ha lesz pénzem normális szálláson elég időt eltölteni valahol, akkor majd választok valamit nyaralás célzattal.
"Van olyan hely, ahová semmi pénzért se mennél?"
Ide mindig az épp aktuális háborús övezetek beillesztendőek.
Van pár hely a listámon ahová elmennék:
Grönland, Izland, Patagónia, Ausztrália.
Ahová semmiképp az a Közel-Kelet és Kína.
Szivesen eljutnék és remélem fogok is: Izland, Fetöer, Norvégia, Skócia.
Ahova soha nem tervezem: Ázsia és Közel Kelet, beleértve az összes arab országot, még Törököt is.
5.Hsz!
Én már 3-szor végigjártam,de mindíg siettem.Igy is különleges élmények voltak.A legkülönlegesebb,a szabadság érzése.
ami meg kimaradt: etiopia, bolivia, oroszorszag, guatemala, madagaszkar, ezekre mennek
ahova ha fizetnenek sem mennek az az usa es franciaorszag
Leginkább? USA, egy körutazás keretében.
Semmi pénzért sem? Afrika, Balkán, Ázsia.
"Ti hova szeretnétek leginkább eljutni?" - Új-Zéland, Patagónia, Alaszka, Peru, Kanada egyes részei, Izlandra is nagyon szeretnék visszamenni.. De igazából napestig sorolhatnám :)
"Van olyan hely, ahová semmi pénzért se mennél?" Nekem London az egyetlen ilyen hely, elmondhatatlanul utálom, szerintem a bolgyó seglyuka. Ha valamelyik kinn élő barátom házasodna, vagy ilyesmi, akkor visszamennék, de egyéb esetben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!