Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A ryanair a nagyobb bevételre...

A ryanair a nagyobb bevételre pályázik a chekkin idő variálással?

Figyelt kérdés
Mennyi fog ez fájni nekünk? Kénytelen +szolgáltatást venni az ember,ha nem akar külföldön szaladgálni a jegy kinyomtatása miatt!
2016. nov. 26. 20:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%

#9 "egyèrtrlmű cèlű a magasabb bevètel"

Nos, akkor miért is lettem lepontozva, ha szerinted is így van?

2016. nov. 27. 09:56
 12/20 A kérdező kommentje:

9 ""Nem értem mi ez a hozzàállás az alsóbb néprètegeknèl, de nem csak itthon, hanem más orszàgokban is.""

Mi van Ryanair alkalmazott vagy? Mert nem hiszem ,hogy Te a felsőbb népréteghez tartoznál,ugyanis akkor nem itt lógnál!Biztos nem résztulajdonos vagy,de még marketing igazgató sem! :) :) :)

Nem kimondottan a pár száz ft-on van a hangsúly,hanem nincs kedvem a nyaralás alatt ezzel szórakozni,nyomtatás után szaladgálni! Adná akkor ezer ft-al drágábban a jegyet,de maradt volna úgy,ahogy eddig volt!

Nem mindenkinek van okos telója,hogy úgy megoldja! Én meg tartok tőle,mi van,ha elhagyom,ellopják,lemerül!

Ryanair azért tetszett Wizzel ellentétben,hogy volt benne egy nagy méretű kézipoggyász,/ami nekem elég volt/de ahogy variálnak,lassan az sem lesz!

2016. nov. 27. 10:27
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
#11 Mert ostoba fajankó, ezzel a válasszal tökéletesen bebizonyította.
2016. nov. 27. 10:33
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagyok Ryanair alkalmazott, sőt, nem is repültem mèg velük. Viszont hülye az aki nem làtja, nem tudja megèrteni hogy nekik bevétel kell. Az meg hogy neked mihez van kedved nyaralàskor, azt a kutyát nem èrdekli. Amúgy igen, nem vagyok éppen proli, sőt, de mivel van elèg sok szabadidőm a vállalkozásom mellett, szeretek ide embereket okìtani, mert a nagy többség az oktatàs hiànyànak köszönhetően egyszerű összefüggèseket nem èrt. Ezèrt lehet furcsa sokaknak ha egy cég a SZOLGÁLTATÀSÈRT bizony pénzt merèszel kèrni. Hàt hogy mik vannak, ugye?
2016. nov. 27. 11:22
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
13! Fajankò a nènikéd te f..kalap. Senkit nem pontoztam le, nem szokàsom.
2016. nov. 27. 11:23
 16/20 anonim ***** válasza:
23%

"sőt, nem is repültem mèg velük"

Akkor olyan témában okítsál tökfej, amihez van egy kis lövésed! Az összefüggéseket itt láthatóan te nem érted.

2016. nov. 27. 13:00
 17/20 A kérdező kommentje:

14-es! Először tanuljál,utána akarj embereket oktatni!

Ez a variálás nem csak nekem nem tetszik,nagyon sok embernek! Ezzel azt érik el,másik légitársaság után nézünk,még ha drágább is lesz! De mit értesz te ehhez,hiszen még nem is repültél velük!:D Én tavaly 7 alkalommal,az éven 5x,de legközelebb keresek mást! Ennyi!

2016. nov. 27. 13:29
 18/20 anonim ***** válasza:
56%
Értsétek már meg, hogy a Ryan egész üzletpolitikája arra épül, hogy ha elég olcsó a repülőjegy, akkor az embereket bármire rá lehet venni, akár arra is, hogy indulás előtt pucéran körbeugrálják a repülőt, miközben a "Riszálom úgyis, úgyis"-t éneklik. Ha most 1-2 embert veszítenek emiatt, még mindig lesz elég utasuk. Majd ha nem lesz, akkor eltörlik ezt a módszert és leviszik az áraikat kétszáz forinttal a wizzair alá, és már vissza is jött az összes ügyfelük. :)
2016. nov. 28. 02:27
 19/20 anonim válasza:
0%
A legnagyobb átvágás mégsem ez, hanem egyszerűen nem adnak számlát. Nemcsak ÁFÁ-sat, semilyet. A kis embert is próbálják megkopasztani, de legjobban a Magyar Államot húzzák le. A Magyar Állam számára a Magyarországon végzett szolgáltatási tevékenységük így teljes mértékben rejtve van, ADÓMENTES! A utazni vágyó magyar cég is megszívja, mert csak utólag jön rá, hogy az utat nem tudja elszámolni. Nem javaslom a Ryanair-t senkinek!
2017. júl. 10. 19:04
 20/20 anonim ***** válasza:

A magyar államot nem húzza le senki, a nemzetközi légi személyszállítás az áfatörvény 105. paragrafusa értelmében áfamentes, más címeken viszont elég szépen tejelni kell a magyar állam felé, ha repülsz (egy olcsóbb fapados repjegy árának simán kiteszik a felét is a különféle adók).

Példaként a matrix.itasoftware.com oldalról a Flybe légitársaság Budapest - London Southend járata (a Ryan és a Wizz nincs ennek az oldalnak az adatbázisában, de ez egy hasonló árfekvésű légitársaság):

Fare 1: Carrier BE XFLY2E BUD to LON (rules)

Passenger type ADT, ONE-WAY-ONLY fare, booking code X

Covers BUD-SEN (Economy) HUF5,546

Hungary Security Charge (FE) HUF1,300

Hungary Airport Departure Tax (HU) HUF7,800

BE YR surcharge (YR) HUF2,500

Subtotal per passenger HUF17,200

Vagyis magyarul:

repjegy ára 5546 HUF

magyarországi biztonságiaknak fizetendő 1300 HUF

magyarországi reptéri illeték gép indulásakor 7800 HUF

YR surcharge (ez a légitársaság különféle költségeit fedezi) 2500 HUF

vagyis légitársaságnak fizeted: 8046 HUF

Magyarországnak fizeted: 9200 HUF

2017. júl. 13. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!