A ryanair a nagyobb bevételre pályázik a chekkin idő variálással?
#9 "egyèrtrlmű cèlű a magasabb bevètel"
Nos, akkor miért is lettem lepontozva, ha szerinted is így van?
9 ""Nem értem mi ez a hozzàállás az alsóbb néprètegeknèl, de nem csak itthon, hanem más orszàgokban is.""
Mi van Ryanair alkalmazott vagy? Mert nem hiszem ,hogy Te a felsőbb népréteghez tartoznál,ugyanis akkor nem itt lógnál!Biztos nem résztulajdonos vagy,de még marketing igazgató sem! :) :) :)
Nem kimondottan a pár száz ft-on van a hangsúly,hanem nincs kedvem a nyaralás alatt ezzel szórakozni,nyomtatás után szaladgálni! Adná akkor ezer ft-al drágábban a jegyet,de maradt volna úgy,ahogy eddig volt!
Nem mindenkinek van okos telója,hogy úgy megoldja! Én meg tartok tőle,mi van,ha elhagyom,ellopják,lemerül!
Ryanair azért tetszett Wizzel ellentétben,hogy volt benne egy nagy méretű kézipoggyász,/ami nekem elég volt/de ahogy variálnak,lassan az sem lesz!
"sőt, nem is repültem mèg velük"
Akkor olyan témában okítsál tökfej, amihez van egy kis lövésed! Az összefüggéseket itt láthatóan te nem érted.
14-es! Először tanuljál,utána akarj embereket oktatni!
Ez a variálás nem csak nekem nem tetszik,nagyon sok embernek! Ezzel azt érik el,másik légitársaság után nézünk,még ha drágább is lesz! De mit értesz te ehhez,hiszen még nem is repültél velük!:D Én tavaly 7 alkalommal,az éven 5x,de legközelebb keresek mást! Ennyi!
A magyar államot nem húzza le senki, a nemzetközi légi személyszállítás az áfatörvény 105. paragrafusa értelmében áfamentes, más címeken viszont elég szépen tejelni kell a magyar állam felé, ha repülsz (egy olcsóbb fapados repjegy árának simán kiteszik a felét is a különféle adók).
Példaként a matrix.itasoftware.com oldalról a Flybe légitársaság Budapest - London Southend járata (a Ryan és a Wizz nincs ennek az oldalnak az adatbázisában, de ez egy hasonló árfekvésű légitársaság):
Fare 1: Carrier BE XFLY2E BUD to LON (rules)
Passenger type ADT, ONE-WAY-ONLY fare, booking code X
Covers BUD-SEN (Economy) HUF5,546
Hungary Security Charge (FE) HUF1,300
Hungary Airport Departure Tax (HU) HUF7,800
BE YR surcharge (YR) HUF2,500
Subtotal per passenger HUF17,200
Vagyis magyarul:
repjegy ára 5546 HUF
magyarországi biztonságiaknak fizetendő 1300 HUF
magyarországi reptéri illeték gép indulásakor 7800 HUF
YR surcharge (ez a légitársaság különféle költségeit fedezi) 2500 HUF
vagyis légitársaságnak fizeted: 8046 HUF
Magyarországnak fizeted: 9200 HUF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!