A ryanair a nagyobb bevételre pályázik a chekkin idő variálással?
Figyelt kérdés
Mennyi fog ez fájni nekünk? Kénytelen +szolgáltatást venni az ember,ha nem akar külföldön szaladgálni a jegy kinyomtatása miatt!2016. nov. 26. 20:57
1/20 anonim válasza:
Egyreszt van applikacio mar a boarding pass leolvasasara, de mivel nem tudjuk, hol vagytok, igy neked kell kideritened, hogy elerheto-e a mobilrol leolvashato boarding pass szolgaltatasa, valamint ha ez nem megoldhato, akkor bementek az elso nagyobb plazaba es kb. 300 forintert barhol kinyomtatjak. Vagy megcsinalod a check int a visszautra is elore (30 nappal utazas elott mar lehet), es viszed azt is magaddal. Senki nem akar lehuzni, mint latod tobb lehetoseg is van, de ezert is fapados mert nem ragjak a szadba.
3/20 A kérdező kommentje:
Első,erről beszélek! 30 nappal előtte meglehet,tudom,de csak ha valami szolgáltatást veszel! Vissza is belehetett csekkolni,ha egy hétre ment az ember,de most már nem lehet,csak 4 nappal előtte! Erre fel írtam a lehúzást!
2016. nov. 26. 22:14
4/20 anonim válasza:
nincs itt semmi lehúzás. egy mezei nyomtatást bármelyik könyvtárban vagy a hotelben ahol megszállsz, meg lehet csináltatni kevés pénzből. nekem speciel a hotelekben mindig ingyen megcsinálták. nem tudom miért kell ezen problémázni. mindig a megoldást keresd, ne a problémát nagyítsd!
5/20 anonim válasza:
Dicséretes, hogy ennyire véditek a Ryanair profitját, mert csak az extra bevétel miatt vezették ezt be, ez teljesen egyértelmű. Semmi más nem indokolja, a hivatalos indok egy bullshit.
6/20 A kérdező kommentje:
4-es. Nem is arról van szó,hogy nem lehet megoldani,de éppen nyaralni nem azért megyek el,hogy nyomtatás után szaladgáljak! Nem az 1-2 eurón van a hangsúly,amit ki kell esetleg érte fizetni.Rákényszerítik az embert,hogy fizessen még többet,ha ott nem akar ezzel foglalkozni!
5.igaza van! Még több bevételt akarnak!
2016. nov. 27. 00:42
7/20 anonim válasza:
Akik lepontozták a 2-est és az 5-öst, ugyan magyarázzák már el, hogy mi miatt lett ez bevezetve ha nem a pénz miatt!
8/20 anonim válasza:
Nem kell kinyomtatni, bőven elég a pdf telefonra, vagy Pass alkalmazásba.
9/20 anonim válasza:
Ès ha a pènz a cèlja? A ryanair profit orientált vállalkozàs,nem jótékonysági szervezet, egyèrtrlmű cèlű a magasabb bevètel. Ha neked lenne céged, neked is kellene a bevètel, nem? Nem értem mi ez a hozzàállás az alsóbb néprètegeknèl, de nem csak itthon, hanem más orszàgokban is. Nekik valahogy minden ingyen kellene.
10/20 anonim válasza:
emberek ezek a fapadosok legtöbb esetben hatalmas átcseszéseken alapszanak. ugye nem ugyanaz a reptér, nincs poggyász stb, aztán ha mindent összeadsz, kb egy normális járattal is ugyanannyiért jutnál ki bárhova ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!