Hova érdemes utazni nyári munkára?
Én minden nyáron Angliába megyek nyári munkára. Nagynéném szokott bevinni a munkahelyére. Nagynénémnek van egy angol ismerőse aki farmon él. Tőle szokott venni tojást, lekvárt, és csirkehúst. Egyszer elkísértem, mert egy kicsit lovagolni szerettem volna. Vannak lovai, nyulai, lámája is van. Nagynéném mesélte, hogy nyáron bevállalnak birkákat is, sok kicsi báránnyal, ilyenkor nyári munkára keresnek csak diákokat.
Többnyire hirdetés útján keresnek diákokat.
Ha hasonló nyári munka érdekel akkor a gumtree job oldalon találsz ehhez hasonló munkákat.
17/L
első vagyok.
Nem igazán tudom, hogy mennyit keresnek a diákok, de nagynéném mesélte, hogy valami pénzt kapnak, bár nem annyit mintha gyárban dolgoznál napi 8 órát. Azért kapnak kevesebbet, mert a szállásra és kajára nem kell költeniük a diákoknak. Külön kis ház van, legalábbis amikor én ott voltam láttam kis házakat.
Szerintem 16 éves kortól már lehet menni, mert tavaly nekem is mondta, hogy ha akarok maradhatok, és tanulhatok egy kicsit. Én szeretem az állatokat, de nem tudnék egész nap csak velük foglalkozni.
De írtam. Ilyen munka akad a gumtrre job oldalakon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!