Csomagküldővel küldök egy sporttáskát. Be szokták fóliázni, mint a reptéren? Érdemes?
"Én még sosem adtam fel befóliázott csomagot"
És cipzáras sporttáskát adtál már fel natúrban? Amit bármikor kinyithat a szállító? - de akár magától is szétnyílhat a cipzár?
"És cipzáras sporttáskát adtál már fel natúrban? Amit bármikor kinyithat a szállító? "
Ne legyenek illuzioid....a befoliazott taskat is ugyanugy kinyitjak ha akarjak!Tehetsz te rá 7lakatot akkor is
Tényleg sosem értettem azt a mentalitást, amikor emberek nem bíznak a saját táskájukban, a saját cipzárjukban, illetve hamis biztonságérzetet kapnak attól, mert egy valag pénzért betekertetik a táskájukat.
Én elmeséltem a személyes véleményemet arról, hogyan közlekedek. Mellesleg már azt is, mit gondolok a fóliáról.
Köszönöm a válaszokat, nem gondoltam, hogy ekkora vitát indít el egy ilyen kérdés.
(Egyébként a kérdés benne konkrétan a piszok miatt fordult meg, mivel egy világos szürke táskáról van szó. De ha már szóba került a cipzár: nem a cipzárban nem bízom, hanem a 8 éves hullafáradt kínaiban, aki belevartta a táskába. És magam tekerném be, ha... de majd meglátjuk.)
Tényleg szomorú, hogy lassan már nem lehet egy mondatot leírni úgy, hogy valaki bele ne kötne... Még jó, hogy minden válasz szövegdoboza alatt ott van a Gyakori szabálya:
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!