Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyire lenne biztonságos...

Mennyire lenne biztonságos elutazni busszal egy pénteki nap a Bécsi vásárba?

Figyelt kérdés
Egész életemben szerettem volna külföldre menni. Tavaly megadott az a lehetőség, hogy én a családom valamint egy barátnőm és annak családja busszal elutazhassunk Szlovákiaba. Mit ne mondjak, nagyon jó volt. Az az úri ember aki szervezte ezt a kirandulast (ő vitt ki minket külföldre, meg még másokat is, ez persze még volt hirdetve) idén is szervez. Idén szeretnénk kimenni, csak most Bécsbe. A karácsonyi vásárba. Egy pénteki nap. Ma beszéltem a barátnőmmel és ő azt mondta hogy jobb lenne ha jövőre mennénk mert valami fegyveres "izek" vannak a határnál. Tavaly sem volt semmi bajunk. Tényleg halasszuk át jövőre? Annyira vártam már...es..lehet hogy jövőre csak rosszabb lesz a helyzet. Biztonságos? Vagy ezek a fegyveres izék csak baromsagok? Segítsetek! Itt főképp nem gyerekek hanem eretebbek, ebben a témában jartasabbakat szeretnék kérdezni. köszönöm.
2016. okt. 10. 18:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztonságos. Bécsben naponta halomra lövik az embereket. Az valójában már egy kihalt szellemváros, nehogy odamenj.

Akinek ennyi esze van, inkább maradjon itthon, és ne égessen minket külföldön...

2016. okt. 10. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy karácsonyi vásáros kör legveszélyesebb része, hogy pár forralt bor után túl sokat költesz bratwurstra.

Ne legyünk már hülyék, még Ukrajna nagy része is simán biztonságos, Ausztria meg a világ egyik legbékésebb országa.

2016. okt. 11. 13:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ma beszéltem a barátnőmmel és ő azt mondta hogy jobb lenne ha jövőre mennénk"

Hagyd otthon a barátnődet.

Én pl. minden évben kimegyek Bécsbe adventkor. Idén is.

2016. okt. 11. 16:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😊 mindenképp elfogom mondani ezeket a barátnőmnek
2016. okt. 11. 16:51
 15/15 anonim válasza:

Szia!

Én itt élek több, mint 2 éve, rendszeresen ingázok Pest és Bécs között busszal, valóban vannak a határon fegyveres izé-bizék, de nem bántanak :D. Sőt, tavaly egy vásárban is láttam "fegyveres izét"(konkrétan a Karlsplatzon), de ő sem azért volt ott, hogy halomra lőjön random turistákat :D. Szóval homályosítsd fel barátnődet :D.

2016. okt. 19. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!