Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyire biztonságos az első...

Mennyire biztonságos az első osztály a vonatokon?

Figyelt kérdés
A lányom 13 éves és a Nyugatiból Szegedre fog menni vonattal egyedül és egy kicsit féltem őt, ezért érdeklődöm, hogy az első osztály mennyire megbízható.

2016. aug. 29. 12:58
 1/6 anonim válasza:
100%
Általában kevesebben vannak ott mint másodosztályon, és mikor úgy utaztam (kb fél éve) nem nagyon láttam olyanokat akiktől féltened kellene
2016. aug. 29. 13:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. aug. 29. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen utazom a viszonylatban és másfele is másodosztályon, és azt kell mondjam, épp azok az emberek ülnek velem egy kocsiban, mint az utcán.

Tehát ha az utcára ki mertek menni, akkor egy mezei vonatra is föl lehet szállni.

2016. aug. 29. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp IC-vel menjen, az eléggé megszűri a közönséget...

Az pedig teljesen mindegy, hogy első, vagy másodosztály. Az első kényelmesebb, de sokkal kevesebben vannak, esetleg emiatt túl egyedül érezné magát...

2016. aug. 29. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom nekem rossz élményeim vannak az első osztályról. Egyszer kifogtam egy szép kis jelenetett, egy nő tök részegen jegy nélkül szállt fel a fiával. Jött a kaler, mondanom sem kell jó nagy balhé, hogy gyerekkel van, ne legyen már bunkó stb stb.. Vagy fél óráig ment az ordítózás. Aztán volt rajta két iszonyat büdös idős pasi, akiknek olyan pálinka szaguk volt, hogy hányingerem lett. Plusz az egyik barátnőmnek ellopták a csomagját amikor első osztályon utazott.

Másod osztályon ilyen gondjaim nem voltak :) Mondjuk ez a pécsi IC-n volt. Szerintem IC-n a másodosztály teljesen jó, márcsak azért is mert többen utaznak, baj esetén könnyebb segítséget kérni.

2016. aug. 30. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Többször is utaztam IC-vel Szeged-Bp között, soha nem ért semmi atrocitás. A második osztály is teljesen megbízható, nem kell féltened a lányod.
2016. szept. 1. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!