Nagykanizsa és Lenti környéke! Tényleg annyira kicsik és fejletlenek a faluk arra?
Figyelt kérdés
Én még nem jártam ott, de úgy hallottam sok ismerősömtől hogy az úthálózat se a legjobb, meg az egész környék fejletlen, igaz ez? Vagy milyen az ottani falukba az élet?2016. szept. 20. 10:41
1/5 anonim válasza:
En ott kb. olyan falukat lattam ott eloben, amiket eddig csak a melyszegenysegrol szolo dokumentum filmekben. Az hogy milyen minosegu eletet lehet ott elni inkabb el sem szeretnem kepzelni.
2/5 anonim válasza:
Aprófalvas térség, helyben kevés munkalehetőséggel és ha nincs autód, a városi munkahelyek gyakorlatilag elérhetetlenek. De még mindig jobb, mint pl Abaúj vagy a Cserehát aprófalvas térsegei.
3/5 anonim válasza:
Őrséget jobban ismerem, de tudtommal hasonló a helyzet Zalában is. Elöregedő, kihaló aprófalvak, zéró munkalehetőség a környéken.
4/5 anonim válasza:
Egyébként turisztikai szempontból látom előnyeit a kihaltságnak, szóval kirándulni szerintem érdemes arrafelé. Költözni viszont a fene sem költözne oda...
5/5 anonim válasza:
Vannak szegényebb falvak és gazdagabbak. Palin és Miklosfa jobb mint Bajcsa, Sánc, Liszo, Kisfakos. Nagyfakos se sokkal jobb. Kanizsai vagyok de munkalehetőség nem nagyon van itt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!