Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nagykanizsa és Lenti környéke!...

Nagykanizsa és Lenti környéke! Tényleg annyira kicsik és fejletlenek a faluk arra?

Figyelt kérdés
Én még nem jártam ott, de úgy hallottam sok ismerősömtől hogy az úthálózat se a legjobb, meg az egész környék fejletlen, igaz ez? Vagy milyen az ottani falukba az élet?
2016. szept. 20. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
En ott kb. olyan falukat lattam ott eloben, amiket eddig csak a melyszegenysegrol szolo dokumentum filmekben. Az hogy milyen minosegu eletet lehet ott elni inkabb el sem szeretnem kepzelni.
2016. szept. 20. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Aprófalvas térség, helyben kevés munkalehetőséggel és ha nincs autód, a városi munkahelyek gyakorlatilag elérhetetlenek. De még mindig jobb, mint pl Abaúj vagy a Cserehát aprófalvas térsegei.
2016. szept. 20. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Őrséget jobban ismerem, de tudtommal hasonló a helyzet Zalában is. Elöregedő, kihaló aprófalvak, zéró munkalehetőség a környéken.
2016. szept. 23. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyébként turisztikai szempontból látom előnyeit a kihaltságnak, szóval kirándulni szerintem érdemes arrafelé. Költözni viszont a fene sem költözne oda...
2016. szept. 23. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Vannak szegényebb falvak és gazdagabbak. Palin és Miklosfa jobb mint Bajcsa, Sánc, Liszo, Kisfakos. Nagyfakos se sokkal jobb. Kanizsai vagyok de munkalehetőség nem nagyon van itt sem.
2016. nov. 8. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!