Nő létére az ember, hogyan kezdhet új életet egy országban?
Úgy értem az indok, ok világos, mindenkinél más, de
egyik nap felkelek és elkezdem böngészni az álláshirdetéseket, másnap megveszem a repjegyet és kimegyek egy tök idegen helyre, ahol nincsenek ismerősök???!!! Ez ffiaknak oké, de a nőknek megint más.
Mások, hogyan indulnak neki? Remélem érthetően fogalmaztam. =)
szerintem menjél, idővel úgyis beilleszkedsz, találsz barátokat stb, és szerintem tök jó dolog új életet kezdeni. később én is külföldön szeretnék majd dolgozni.
19/L
Első vagyok..Semmivel sem nehezebb itt kint az élet egy nőnek mint egy férfinak.Csak 1 dolog van ami esetleg később gondot okozhat.
Mégpedig a magány.Itt kint akárhol dolgozol nem vagy más csak egy "keletről bevándorol segédmunkás" Mivel itt nincsenek barátok,rokonok,és idővel azt fogod észre venni,hogy sokan itt kint is csak becsapni akarnak,egy idő után vágyódni fogsz a családod után,vagy a régi arátok után..Ne érjen meglepetés ha azt veszed észre,hogy azok akikkel eddig nagyon jóban voltál,egy idő után már nem is foglalkoznak veled.Amikor már szégyellni fogod,hogy mindig te írsz nekik levelet,vagy csak te jelentkezel az MSN-en...Egy idő után már senki nem lesz fent sehol,hogy elérhető legyen..Ezért nem árt ha kijössz,hogy legyen veled valaki,vagy legyen már eleve itt kint ismerősöd,mert így könnyebb lesz elviselni..
Tudom,mert tapasztalom,bár már nem fáj annyira,hogy "lekoptak" mellőlem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!