Egy életen át utazni? Lehetséges?
Rengeteg olyan embert láttam már interneten és találkoztam is olyankkal, akik 18-20 évesen fogták magukat és elhatározták hogy utaznak. Hogy tudják finanszirozni a költségeket úgy, hogy közben szinte nem is dolgoznak?
Én is teljesen kivagyok már az emberektől és nagyon szívesen választanám én is ezt az életmódot. Folyamatosan utazni és új emebreket kulturákat és helyeket megismerni.
Valahogy megoldható kis költségvetésből , de nemtudom hogy hogyan. Akivel találkoztam azt mondta hogy ő semmilyen támogatást nem kap sehonnan, hanem csak megy amerre tud.
De ez hogy valosithato meg ?
Magam is elég sokat utazgattam (és még fogok is még) de nem mindegy, hogy hogyan! Mert nekem például a minősége is fontos. Nem mindegy, hogy hol fogok lakni, mivel közlekedem, mit eszem, és milyen nevezetességeket tudok belülről is megnézni. (A jövő héten pl. az Uffizit.)
Egy embernek legyen stílusa.
Persze van akinek tök mindegy, hogy a bokorban vagy egy tömegszálláson alszik, és akár egy hétig sem fürdik stb...
Van aki dolgozik itt-ott majd tovább utazik, de aki pénz nélkül teszi, az egy közönséges élősködő mivel csak kihasználja a jóindulatú embereket ha bekéredzkedik az autójukba, a házukba, az ágyukba vagy az asztalukhoz.
Ráadásul már igen sokaknak elege van a mindenkit csak kihasználó kanapészörfösökből is.
De olvasd el az alábbiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!