Mennyibe kerül kb egy stadionlátogatás?
Figyelt kérdés
Arra volnék kíváncsi, hogy egy nagyobb külföldi futball csapat stadionjába mennyi egy belépő látogatási időben és hogy a pályára is le lehet lépni ( felárért)?2016. aug. 18. 07:54
1/2 anonim válasza:
pl Bayern München: [link]
Úgy látom, hogy nincs benne a pályára lépés egyik egyéni csomagban sem. De rákeresel a kedvenc csapatod nevére, tuti azoknak is vannak ilyen programjai, a Barcelonának biztosan. Szerintem 20-50 €-val számolhatsz belépőnek /fő.
2/2 aHermann válasza:
Szia!
Ahogy előttem írták, a legpontosabb információt az adott csapat honlapjáról tudhatod meg.
Mondjuk vannak bizonyos kedvezmény kártyák amivel egy-egy stadion ingyenesen látogatható. Pl. Holland Pass - AmsterdamArena, London Pass - Wembley, Arsenal
Már voltam néhány stadionban, de a pályára sehol nem lehetett rámenni. A pálya széléig lehet menni, kispadra leülni. A gyepet ilyenkor is kezelik. Pl. a Bernabeuban egyik felén öntöztek, a másikon fény alatt nevelgették a füvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!