Mennyibe kerül Skóciában egy big mac menü?
Figyelt kérdés
Csak a viszonyítás miatt érdekel.
Egy nemzetközi projekten való részvételhez kell egy jelképes árat megadnom, ezt általában úgy szoktam kiszámolni, hogy a részvételi díj 1-2-3 big mac menü ára. A tényleges díj, ennek nyilván a sokszorosa lenne, de azt civil szervezetek átvállalják.
Most keresett fel egy skót iskola ahol az igazgató hallott a programról és érdeklődnek iránta. Viszont egyáltalán nem vagyok tisztában az ottani árakkal, így egyelőre nem tudok mit mondani neki.
2016. júl. 5. 09:00
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ott kezdtem és több honlapon több különböző árat találtam, nagyobb eltéréssel, ezért gondoltam, ha valaki tudja biztosan, talán egyszerűbb megkérdeznem.
Az általad linkelt oldalt is néztem és több másikat is.
2016. júl. 5. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!