Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hová menjünk nyaralni?

Hová menjünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Édesanyámékkal ma szóba jött, hogy jövőre megyünk nyaralni, valami szép helyre, mert idén csak Bulgáriában voltunk anyagi okok miatt. Esetleg valaki tudna ötletet adni, hová érdemes menni? :) eddig voltunk Spanyolországban, Jamaikán, Balin, Olaszországban, Franciaországban, szóval ide nem szeretnénk újra menni egyelőre. Mindenképp fontos, hogy a hely biztonságos legyen. 4-en megyünk, körülbelül 5 millió forintot tudnánk rászánni mindennel együtt. Én szeretnék búvárkodni is, szóval valami olyan hely kellene, ahol a víznek gazdag az élővilága. Ne legyen zajos, inkább csak pihenni szeretnénk a természet lágy ölében!:) esetleg ha valaki volt már ilyen "álomnyaraláson", és írna pár tapasztalatot, akkor nagyon hálás lennék!
2016. aug. 6. 17:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%

"Családdal nekünk eddig is benne volt egy felsőkategóriájú nyaralás mindennel együtt 4-5 millió forintba."

Tudod aki minden évben 4-5 milliót tud nyaralásra szánni, az NEM ITT érdeklődik a gyíkon, hogy hová is menjen legközelebb az öt milláját elkölteni!!

Itt többnyire a hozzád hasonló álruhás milliomosok szoktak írogatni, akik csak akkor rezzennek fel az álmodozásukból, ha már nagyon dörömböl a tulaj az albérlet ajtaján...

De így kisiskolásként is jogod van álmodozni.

De hazudozni nem illik.

Még névtelenül sem!

2016. aug. 8. 14:05
 12/16 A kérdező kommentje:

-Nem kisiskolás vagyok.

-Miért hiszik azt sokan, hogy a gyk-ra nem írhat ki egy kicsivel jobbmódú ember kérdést?

-Ne légy ennyire rosszindulatú, és beszűkült látásmódú.

2016. aug. 11. 07:36
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

bocs!

Általános iskolás.

2016. aug. 12. 10:40
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem megyek bele a gyerekes vitádba. Pont.

Szép estét!

2016. aug. 13. 00:23
 15/16 anonim ***** válasza:
53%

Én sem vitatkozom gyerekekkel!

Főleg olyan csórókkal nem, akik még a falujuk határánál sem jutottak soha tovább...

...és unalmukban eljátsszák anonim fórumokon a milliomost.

Amúgy már ideje megvenni a füzeteket mert kezdődik a sulid.

Pont.

2016. aug. 13. 03:40
 16/16 mytravel ***** válasza:
Jártam már egy jó pár helyen és rengeteg tapasztalatot gyüjtöttem. Ha esetleg érdekel össze is szervezem nektek. Irj priviben!
2016. aug. 31. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!