Hova menjünk nyaralni?
Fiatal pár vagyunk, sajnos nem feneketlen pénztárcával.
3-4 éjszakára szeretnénk külföldre menni valahova, lehetőleg tengerpartra.
Mit javasolnátok? Horvátországot mondták, hogy jó meg olcsó, de utazással kicsit bajban vagyok.
Mennyi az összeg amit rászánkot?
Kocsi van?
Nos, ha gondoljátok, érdemes megnézni Budapest-Rijeka közvetlen vonatjáratot. Ott bérelni egy autót, és elmenni Crikvenicába. Mi voltunk ott. Gyönyörű, homokos, part rendezett tiszta strand.
Gondolom Budapesten éltek. Budapest-Crikvenica 506 km. Legyen 520, amíg megtaláljátok a szállást, meg ezt azt. Oda-vissza az kb 1000 km meg még 200 kb amíg ott járkáltok, tehát akkor 1200km.
Nem tudom milyen autótok van, és hogy mennyit fogyaszt, én 6 literrel számolok és benzinnel. Átlagár 385ft.
akkor 6x385 = 2310 ft. Ennyibe kerülne kb nektek 100 km. Ezt megszorzod 12-vel 27.720 forint, ami egyáltalán nem sok. Ha ezt összehasonlítod a 2 oda-vissza vonatjegy árával, meg az ottani autóbérlés/tömegközlekedés költségével, akkor kb ugyanott vagy.
200-ból el tudtok menni Crikvenicára,esetleg KRK-re,és 1-2 étterem is belefér!
Mi Crikvenicára mentünk 3-an ennyi pénzből(bár a benzin felesbe ment egy másik párral),minden nap étteremben ebédeltünk,ajándékokat vettünk,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!