Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Világgá szeretnék menni,...

Világgá szeretnék menni, velem tart valaki?

Figyelt kérdés
A kérdés komoly. :D
2016. aug. 5. 09:37
 1/5 A kérdező kommentje:
20/F
2016. aug. 5. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
A rendszerváltástól kezdődően sokszor "mentem világgá". Először motorral jártam Európa országait. Aztán úgy találtam hogy egyfolytában csak a motor zaját hallom és az utat figyelem a fejbe húzott konzervdobozban aminek elől van egy nyílása. Vagyis az utazásból szinte csak annyit láttam mint ha otthon a Google Street View segítségével néztem volna körül a világban. Ezért később egy kémyelmesre és megbízhatóra összeállított kerékpárral jártam nyaranta például Ausztriát. Így már többet láttam az utazásból és a tücsökzene és madárdal is kellemesebb volt a folyamatos motorzúgásnál. Meg így sok emberrel ismerkedtem meg, vagy kifigyeltem azokat a lehetőségeket Ausztriában ahol később munkát kereshetek ha nem a tartalékom akarom felélni. Ezt a sok világgá menési gyakorlatot előnyösnek találtam mert egyre jobban csináltam. És tapasztalt utazóként nem jelentett gondot ha messzebbre és hosszabb időre mentem. Világjárás közben sok olyan emberrel lehet találkozni akik szintén világutazók.
2016. aug. 5. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha állod a költséget akkor megyek xD.
2016. aug. 5. 11:38
 4/5 anonim ***** válasza:
...én meg csak akkor, ha átoperáltatod magad nővé.
2016. aug. 5. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Az Úr legyen veled. :D
2016. aug. 18. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!