Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Világgá szeretnék menni,...

Világgá szeretnék menni, velem tart valaki?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 15:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha fizeted, akkor igen.
2014. ápr. 28. 17:21
 2/12 anonim válasza:
100%
Megyek veled, semmi veszteni valóm nincs, bármire elszánt vagyok. És komolyan beszéltem. Idő,pénz energia számomra nem akadály. (remélem lány vagy!) - Egy 18 éves fiú.
2014. ápr. 28. 21:35
 3/12 anonim válasza:
Egyébként poénnak szántam! :D :) De van benne egy kis elszántság és kalandvágy :) Nyitott vagyok bármire.
2014. ápr. 29. 00:53
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Én mennék, de csak ha szingli lennék...a barátom sajna nem akar világgá menni, de azért ragaszkodom hozzá....jó buli lenne...
2014. ápr. 29. 09:02
 5/12 A kérdező kommentje:

1-es a kis anyagias. :)

A világgá menésnek pont az a lényege, hogy bepakolni egy hátizsákba, és menni, amerre az út lejt... pénz nélkül.

Olyan kevesen merik megtenni pedig mi történne? Itt Európában még éhen halni sem lehetne és valószínűleg életünk legnagyobb kalandja lenne.

Most nem merjük később meg már csak az ábránd marad, hogy mi lett volna ha...

Persze vannak benne veszélyek is.

2014. ápr. 29. 22:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Pénz nélkül csak addig jó buli menni, amíg minden rendben van. De ha ne adj isten pl. megfájdul egy fogad, aminek a kezelési költsége nyugat-Európában több százezer forintos tétel, akkor máris más megvilágításba kerül az egész kaland, ahogy épp majd megveszel a fájdalomtól, de se hazajönni, se ott kezeltetni magadat nincs pénzed. Javaslom, hogy kezdésnek menj ki nyáron sátrazni egy hétre Moldovába. Ez Európa kb. legolcsóbb országa, közel is van, tehát a kijutás sem drága, a hatóságok engedik a vadkempingezést, tehát ideális terep arra, hogy kipróbáld hogyan vagy meg pénz nélkül. Egy hét nem túl sok, de kezdésnek megteszi, ennyiből már látni fogod, hogy hogyan menne ez neked.
2014. ápr. 29. 23:01
 7/12 A kérdező kommentje:

De illúzió romboló vagy 6-os :)

Ha valaki így indul neki, hogy majd fájni fog a foga...

Akkor ne menjen sehová.

Egyébként ki mondta, hogy csak "buli" lenne az egész?

Dolgozni meg nagyon sok országba lehet...

Egyet el kell ismerned, így vagy úgy, de az életed egyik legnagyobb kalandja lenne, amit büszkén mesélhetnél az unokádnak, tök mindegy hogy sült el...

2014. ápr. 29. 23:22
 8/12 anonim válasza:
Megyeeek!!!
2014. máj. 2. 19:15
 9/12 anonim ***** válasza:
56%

Képzelem, mekkora kaland lehet! Pénz nélkül, egy hátizsákkal menni a semmibe. Valaki írta, hogy Európában éhen halni sem lehet. Neeem? Persze, mindenütt olyan jók az emberek, hogy biztos dobnak kaját reggel-este, na persze. Koldulni az aluljáróban itthon is lehet, ahhoz nem kell kimenni. Pénz nélkül hol aludnál, az erdőben? Hol fürdenél? A folyóban, a szökőkútban? Jaaa, hogy el kell menni dolgozni, mert külföldön annyi munka van, na persze. Főleg, ha címed sincs, biztos felvesznek valahová. És a kis sátor-hátizsákodat minden nap becipeled a melóhelyre?

És meddig lehet ilyen körülmények között kihúzni? Van ennek értelme?

2014. máj. 4. 00:20
 10/12 anonim válasza:
57%
Ha elindul valaki ilyen útra és rosszúl sülnek el a dolgok attól még vissza mehet haza.Aztán újra megpróbálhatja.
2014. máj. 4. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!