Szeged és Hódmezővásárhely közt mennyivel lehet menni a telepitett trafipaxnal?
Figyelt kérdés
Elmentem ott kb 110-el..az a vicc h mindig nagyon betartom a sebesseghatart, most az egyszer mentem kb gyorsabban...hihetetlen.. pff2016. aug. 4. 18:11
1/7 anonim válasza:
Ott nincs is traffi... :D Elmondanám, hogy ott egy HU-GO (EKÁER ellenőrző pont) van felállítva. De ez nem VÉDA, ez csak a kamionokat nézi. Persze megértem hogy azt hitted, hiszen telejsen uygan úgy néz ki, mint a VÉDA, de nem az. Szóval nyugalom.
2/7 anonim válasza:
Egyébként meg 90km/h van ott, de nem kell büntetéstől tartanod. Legalábbis a telepített készülék miatt biztosan nem.
3/7 anonim válasza:
A városban viszont van egy fix traffi a 47-esen, ott pedig 50km/h a korlát. Na az traffi, és az is Szeged és Hódmezővásárhely között van. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Komolyan nem traffipax az ott? :)
2016. aug. 5. 12:46
5/7 A kérdező kommentje:
Ez 100%? :)
2016. aug. 5. 12:50
6/7 anonim válasza:
Az, 100%. Megnézheted mind a 134db fix telepítési helyet, amit a police közzétett, nincs is közte. MEg ott a tarffihunter térképe, abba is így szerepel.
7/7 A kérdező kommentje:
Imádlak, köszönöm! :)
2016. aug. 5. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!