Bjka1986 kérdése:
Angliában igényelt ideiglenes útlevéllel ( babának) csak magyarba lehet menni?
Figyelt kérdés
Nem lehet pl.németbe és ott a konzulátuson elintézni az anyakönyvezést és a személyit?2016. aug. 3. 20:22
1/5 anonim válasza:
Semmilyen irattal nem mehetsz magyar, illetve nemet nemzetisegu szemelyekbe bele. A kerdesed ugyanis ezt jelenti. Hogy az ideiglenes utlevel jogosit-e MAGYARORSZAGON kivuli mas orszag teruletere valo belepesre azt az igenylesnel el fogjak mondani neked, illetve ott legbiztosabb meg tudjak valaszolni ezen kerdeseket.
2/5 anonim válasza:
De lehet, legalábbis kiadják az adatlapokat és kitöltve átveszik. De minek ahhoz Németországba menni ? Egy németországi magyar konzulátus miért jobb, mint egy angliai magyar konzulátus. Legalább helyben van, nem kell utazni...
És nehogy az ottani tisztségviselőnek azt mondd, hogy "megyek magyarba", mert ki fog rúgni. Annak az országnak a becsületes neve: Magyarország.
3/5 anonim válasza:
Ezen a magyar dolgon kár rugózni, nagyon sok helyen így mondják a határon túl.
4/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem értem miért mennél másik ország követségére? Személyit csak Magyarországon igényelhetsz. Útlevelet pedig miért érné meg neked más országban igényelni? Átlagosan 6 hét alatt kapod kézbe, addig Németországban akarsz maradni? Amúgy nem,az egyszeri hazaútra szóló útlevéllel nem mehetsz máshová, csak Magyarországra.
5/5 A kérdező kommentje:
Bár ezt nem akartam kiírni, de a párom apukája nagyon beteg. Hozzá szeretnénk minél hamarabb eljutni, ezért kérdeztem. Köszönöm a válaszokat!!! Kedves 2. Tényleg sokan mondják így és tudtommal a gyakorikérdések.hun vagyunk, nem a konzul portálon!!!!
2016. aug. 4. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!