Hétvégén utaznank csecsemovel, sürgősen kene okmány, melyik a leggyorsabb?
Sajnos Romániába nem jó az ideiglenes személyi.
A legtöbb EU országba jó lenne, de oda pont nem jó, így csak a sürgős útlevél marad. :-(
Igen, én is láttam, hogy oda nem jo az ideiglenes. A fene se gondolta... Ugye uniós, de a schengeni övezeten kívül. Bírom, hogy nyomtatják a taj kártyát, a lakcimkartyat es az adó kártyát (!) az újszülöttnek, de soha sehol nem hallottam a személyi fontosságáról (az "en időmben" 14 eves kortól volt), es ha egy kisgyerekes ismerősöm ra nem kérdez, akkor a határról fordítanak vissza.
Remelem, tényleg 2500 az alapdíj, es mivel vasarnap is nyitva vannak, hatha megcsinálják 3 naposban, es akkor "csak" 31500.
Koszonom!
Nekem ő az első gyerekem, es soha, sehol, senki nem mondta, hogy kene, ha tegnap valaki ra nem kérdez, akkor a határtól kellett volna visszajönni.
Pedig egy csomó, babaval utazós honlapot is végigböngésztem.
Ma elmentünk a Visegrádi utcába, kedvesek voltak , 3 naposban csináljak meg, igy "csak" 29000+2500, es szombatra meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!