Szerintetek hol talalok segitseget?
Extra jó kérdés. :)
Két ötletem van:
1. A családodból, baráti körödből, valaki érted megy a te kocsiddal és haza jöttök...
2. Keres olyan weboldalt, inkább magyar, mint pl. használtató, itt keresgéléssel és szerencsével talál "angliából hozott" eladó autót. Akik a csencselés ezen művészetével foglalkoznak, profik, remélhetőleg (jó) pénzért segítenek. Nem tudom mi a mód, lehet trailler, vagy hajós konténer is. Mivel mindkét dolog több autó szállítására képes így társulnod kell, gondolom papírokat is kell intézni. Együtt jobb, olcsóbb.
Szerintem is egyszerubb, ha valaki kivezeti a sajat kocsidat es egyutt hazajottok.
Vagy kerdezz meg kulonbozo autokolcsonzoket. Ha szerencsed van biztos talalsz olyan ceget, akik kolcsonoznek vonohoroggal felszerelt autokat, esetleg ugy is hogy at kell vonatozz a kocsiert egy nagyobb varosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!