Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti mennyi pénzt szoktatok...

Ti mennyi pénzt szoktatok szánni nyaralásra?

Figyelt kérdés

Mennyit a szállásra, milyen helyen? (Hány napra?)

Mennyit az étkezésre, esetleg szállással együtt?

Mennyi költőpénzt? (/nap)

2016. júl. 7. 10:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
fél milliót simán
2016. júl. 7. 10:02
 2/12 anonim válasza:
Attól függ hova megyünk,Most Zakynthoson voltunk kijött az egész 600.000 ft ból
2016. júl. 7. 10:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Attól függ. Àltalàban fèlpanziós ellàtàssal megyünk vagy all inclusive-val, ìgy költőpènz nem nagyon kell, max egy-kèt szuvenìrre.
2016. júl. 7. 10:52
 4/12 anonim ***** válasza:
kb 1M (ennek majd fele a rep jegy) szereny korulmenyek kozott
2016. júl. 7. 11:42
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Amennyit csak bírunk, évi 500k és 2000k között. Ez viszont összesen majd egy hónap utazást fed, 1 hosszabb út messzebbre 2-3 városlátogatás Európán belül, meg 1-2 wellness. A legnagyobb kiadás általában a különböző belépők, kajára nem szoktunk durván sokat költeni, repjegyet is könnyű vadászni jó áron, legutóbb Új-Zélandra kijött 200k alatt a retúr per fő.
2016. júl. 7. 11:53
 6/12 Béluska2016 ***** válasza:
51%
Akkor még sincs akkor gond ebben az országban, mint ahogy én látom? Nem irigykedem, sőt örülök, hogy sokan mennek pihenni, nyaralni. Csak nem értem, nem tudom, honnan van ilyen sok pénzetek. 1 Millió forint ebben az országban az egy éves átlagfizetés!? Én is voltam, de csövesként és megyek is megint, de nulla költségvetéssel.
2016. júl. 7. 13:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Na valakinek be kellett szólni.. Nálunk én is párom is jól keress, így az én fizetésemet félretudjuk tenni ilyen dolgokra. Plusz még nincs gyerek, nem cigizunk, iszunk én nem vagyok egy költekezős csaj. Igy pedig kb. 2 milliót megtudunk sporolni. Repjegy általában sok, mert gyakran EU-n kivűlre megyünk, viszont gyakran megyünk Magyarországnál szegényebb országba, így a hotel, étkezés annyira nem vészes. Mi kétszer megyünk télen, nyáron. Télen általában Ázsiába, nyár Görögország, Málta, Portugália, Közel-Kelet vagy ex. Szovjet ország pl. Oroszország, Grúzia.
2016. júl. 7. 14:51
 8/12 Béluska2016 ***** válasza:
Bocsánat! Nem offolni, vagy beszólni akartam. Én is voltam, megyek is. Pedig egy fillérem sincs, munkám sem. Nem dohányzok, nem iszok. Én is ázsiában voltam. Csupán csak megrettentem a nagy számokat látva. Kérdés volt, hogy mit dolgoztok? Értem, hogy jól kerestek. De a kérdés arra irányult, hogy mivel lehet ilyen jól keresni!? Bocsánat, ha túl személyes nem kell válaszolni. Én régóta vagyok munkanélküli sajnos. De 15 évet végigdolgoztam, több munkahelyen, több szakmában, sosem volt még 120 000 forint felett a havi jövedelmem. Egy lakás bérlés 40-60 ezer, a rezsi 30 e, marad napi egy ezres, kajára, ruhára, szórakozni, autót venni, nyaralni menni. Nekem valahogy nem fért bele. Tényleg nem akarok senkit bántani! Csak a trükköt áruljátok el, légyszi!
2016. júl. 7. 17:33
 9/12 anonim ***** válasza:
4.-vagyok, mi nem keresunk jol, ketten a netto 350E korul van, ebbol fizetunk egy 80E alberletet de emelett el tudunk tenni min200E-t havonta, az pedig 2,4M evente, a fele utazas a masik fele tartalek.
2016. júl. 7. 18:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát igen kicsit tényleg engem is ledöbbentettek a számok kedves hozzászóló! :D
2016. júl. 7. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!