Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ki hol fog nyaralni idén...

Ki hol fog nyaralni idén nyáron? (persze akik tervezik és mennek is)

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok ki hova megy. Ami konkrétan érdekelne: hova, mivel, mennyi, hány napra (+turisztikai látványosságok, programok), miért oda mentek.

Nincs sok ötletem idén nyárra, hátha meritek ötletet tőletek! :)

2016. júl. 4. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Balatonra mennék 2-3 napra

de lehet ez se jön össze :(

2016. júl. 4. 12:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Én is Balatonra gondoltam, de eléggé lehervasztott az, hogy most hétvégén pl hajdúszoboszlói kiruccanásunk (két éjszaka+fürdőbelépő) benne volt nekünk vagy 40.000 ft-ban...

És hangsúlyozom, ez csak 3 nap :(

2016. júl. 4. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Csaladdal Montenegro, valami nagyon massalhangzos nevu aprocska telepulesen. Ez abszolut sima, strandolos nyaralas lesz, a szep tengerparti resz miatt valasztottuk (meg mert olcsobb a szallas mint a Balatonon :D).

Parommal Antalyaba, Torokorszagba megyunk (bar, az neki nem nyaralas, mert a kozelben el :D), foleg az en kivansagomra mert nagyon kivancsi vagyok magara a varosra, az ottani bazarokra, tengerpartra (o meg lustalkodni akar all inclusive inkabb :D).

2016. júl. 4. 13:53
 4/9 A kérdező kommentje:
És nálatok mennyi az annyi?
2016. júl. 4. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Montenegro, 4 fore, 6 ej/7nap szallassal, utikoltseggel, kajaval egyutt 250 ezer korulre fog kijonni szamitasaink szerint.

Antalya pedig 5 nap/4 ejszaka all inclusive, 5 csillagos hotelben csak a szallas 250 ezer, plusz nekem repjegy volt 80 ezer korul (parome pedig mivel o belfoldrol jon ezert valami 20 euro volt talan az o jegye - szerencses :D).

2016. júl. 4. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
kanári szigetekre megyünk. a repjegy meg a szállás kb 100k
2016. júl. 5. 03:09
 7/9 anonim válasza:
Booking vagy a Trivágón nézegessél jó oldalak és reális árak is vannak.
2016. júl. 5. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Horvátországba megyünk egy hét múlva, az Isztriára. Autóval megyünk, irodán keresztül foglaltuk a szállást. Porecben leszünk, félpanzióval, ami nagyon megéri ott. Voltunk már itt többször, mondjuk utoljára 6 éve, de most a kétéves kislányunkkal megyünk.

Amúgy Görögörszág rajongók vagyunk,szintén saját autóval szoktunk kimenni, imádjuk, de az örökmozgó gyereket most nem akartam utaztani annyi ideg, igy lett Horvátország, ami fele annyi táv. Ha jól birja az utat, akkor legközelebb visszük őt is Görögországba. :)

Pihenni szeretnénk főleg, mondjuk biztosan kirándulunk majd párszor, Porec is nagyon szép, de ott van Rovinj pl, amit nagyon szeretek, szóval látnivaló is van a környéken. :)

Sajna Horvátország nem olcsó (Görögország sokkal olcsóbb lenne, de ugye oda meg a benzin jóval több...), 180 e ft a szállás plusz a kaja. (mondjuk a fp-n kivül alig-alig eszünk, mert napközben elvagyunk gyümölcsön, pizzán, péksütin) De főszezon.

2016. júl. 5. 16:53
 9/9 anonim válasza:
Hajdúszoboszlóra megyünk, 1 hétre, autóval. Sokszor jártunk már ott és nekünk nagyon tetszik ezért úgy döntöttünk oda megyünk ismét! Tervezünk még Balatont oda csak pár napra illetve strandolást ami csak 1 nap reggel megyünk este jövünk.
2016. júl. 7. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!