Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi a különbség az 50évvel...

Mi a különbség az 50évvel ezelőtti és a mostani utazás között?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olcsóbban meg lehet oldani, nem kellenek mindenféle "engedélyek", sok helyre már útlevél és vízum sem...
2010. ápr. 12. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem tudom milyen 50 évvel ezelőtti világról beszél az első hozzászóló, de én úgy tudom Mo-n, akkor épp kőkemény kommunizmus volt.. engedély kellett mgé a levegővételhez is. Európában azért ma más simábban és szabadabban lehet mozogni.

Ma több utazási mód közül lehet választani és a repjegyek is olcsóbbak 50 évvel ezelőtthöz képest (úgy értem fizu/ár arány), plusz nem kell annyira parázni a felkészülésen sem. Ha valamit elfelejtettél könnyebb beszerezni a célállomáson. Útközben is jobbak a higiéniás körülmények. Több a WC/zuhanyzó.. és még sorolhatnám, de most ennyi jut eszembe.

Én csak ahhoz hasonlítom, hogy anno, mikor gyerek voltam (kb 20-25 éve) hogy utaztunk csak országon belül, meg most hogy indulok neki ugyanannak a távnak. Teljesen más a feeling. Anno egy 1 napos kirándulásra 1 hétig készült a család, ma egy 1 hetes kirándulásra készülök kb fél napot.

2010. ápr. 12. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első hozzászóló vagyok... hát lényegében te is azt mondtad, hogy olcsóbban meglehet oldani már egy nyaralást, és engedélyek sem kellennek, mint anno nem? Nem értem mi a probléma:)
2010. ápr. 12. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, akkor félreértettelek. Újraolvastam, igazad van.
2010. ápr. 13. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!