Nyáron Londonba utazunk a családommal. Repülővel megyünk. Nagyon félek, a terroristáktól. Szerintetek van okom félni, vagy mennyi az esélye, hogy baj lesz? Bécsből megyünk.
Én mikor két éve BP-ről menten Londonba, azelőtt lőtték le Ukrajna fölött az utasszállítót, és én is féltem.
De ha belegondolsz, erre MINDIG ott volt az esély, hogy valaki felrobbant, csak a média nem hangoztatta. A mostani helyzet sem olyan rossz, mint amilyennek beharangozzák, csak ugye a média ebből él... A másik meg, hogy a terroristák pont azt akarják elérni, hogy senki ne menjen sehova, maradjon otthon, féljen, és így szép lassan elnyomjanak...
Tehát nem kell félni, a biztonsági ellenőrzések is szigorúbbak azóta (én pl. egy hónapja voltam Bécsben koncerten, előtte áttúrták a táskámat, majd áttapogattak). Véleményem szerint elég kevés egy robbantásra az esély.
Ne félj kedves, a szüleid majd vigyáznak rád.
Vigyél plüsiket, azok majd megnyugtatnak, és lehetőleg a híradók helyett valami mesecsatornára tekerj esténként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!