Na jó, kezdek félni. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Anyukám azt mondta, hogy Puerto Rico-ba fogunk menni pár év múlva ott lakni, de azért néha hazajövünk majd Magyarországra, repülővel. Ha innen, Európából, oda akarok menni, akkor a repülő átmegy a Bermuda háromszögön? Mert ha igen akkor... :( Akkor nem tudom, hogy mi lesz...2015. szept. 7. 15:59
1/7 anonim válasza:
Mégis mi a franc történne??? Naponta több száz repülő megy arra.. és??? Komolyan, még van pár év, és ilyen hülyeségeken agyalsz???Unatkozol?
2/7 anonim válasza:
A repülő épségben át fog jutni utasaival személyzettel együtt, kivéve téged. Csak te fogsz eltűnni róla és sose térsz vissza... :D
3/7 anonim válasza:
Amikor Miamiba mentem akkor is átmenet fölötte, de mégis itt vagyok és írok.
Egyébként meg attól függ hol szálsz át, Európában vagy Amerikában.
4/7 anonim válasza:
Azt mondják, ha egy kis, karácsonyfára-való csilingelő micsodát viszel magaddal és a Bermuda-háromszög fölött csilingelsz, akkor kioltod a káros mágneses hullámokat. Az arra repülő pilóták is csilingelnek, sokszor a rádiós le kell tegye a munkáját és végig csilingel. És tényleg, azóta nem tűnt el egy gép sem...
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :DDDD
2015. szept. 10. 19:40
7/7 anonim válasza:
A problema nem a Bermuda haromszoggel lesz, hanem Puerto Rico-val. Boldog boldogtalan menekul abbol a koszfeszekbol az USA-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!