Aki egyedül szokott utazni, mit válaszol a beszólásokra?
Szeretek egyedül utazni, férfi vagyok.
Állandóan kérdezgetnek, hogy miért egyedül megyek. Biztos, hogy egyágyas szobát kérek-e, hogyhogy nem jött velem senki, hol vannak a haverok, a párom, anyám, apám.
Ha rendelek egy ételt, kérdezősködnek, hogy egy főre?
Olyan is volt, hogy nő vagy férfi be akart jönni a szobámba...hogy hát nincs senkid nem?
Elég unalmas ez már. Magyarországon mindig eljátsszák. Én szeretek pár nyugodt napot eltölteni, pihenni, nem értem, miért ufó ettől egy ember.
Valami jó beszólás, hogy lerázzam az alkalmatlankodókat? Egyszer benyögtem, hogy láncfűrésszel járok, és sajnos már senkim nincs, akkor csend lett, de valami szelídebb dumára gondolnék.
Próbálj visszaemlékezni, az óvodában hogyan szerelted le azokat az alkalmatlankodókat, akik a kisautódra pályáztak.
Nos, valami hasonló technikát próbálj most is alkalmazni.
Én is szoktam egyedül utazgatni elég sokat, de beszólogatni nem szoktak. Esetleg kerek szemekkel megkérdezik, hogy egyedül mész?
Azt meg aztán végképp nem tudom elképzelni, hogy a szállodai szobába idegenek bemászkáljanak. Ez teljesen életszerűtlen.
1 - kedvesen szóltam, aztán verekedtem. Ez itt nem járható út, bár a börtönben nincs egyágyas felár.
3 - nem életszerűtlen, kopogás, ajtórángatás már volt.
2 - ez jó ötlet, amúgy is gondolkodtam már könyvíráson.
4 - külföldön tényleg soha nem téma ez, de belföldön szeretek legjobban utazni, és ott mindig földönkívülinek néznek. Csodálkozom is, hogy a folyamatosan veszekedő családok hangoskodása viszont normálisnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!