Nemrég kaptam 1 emailt, hogy kiválasztottak,és kapatam egy 3 napra szóló dotációt.Azaz ingyen szálláshelyet 2 főre. Kódot adtak meg, meg kérdőívet kellett kitölteni. A végén odabiggyesztették,hogy 1990 ft .ba kerül,hogy postázzák a tanúsítványt. Ez lehúzás,átvágás, vagy tényleg fizetik a 3 napos szállást,bárhol ami a listán szerepel?
2010. ápr. 12. 08:43
1/7 anonim válasza:
Nagyon lehúzás szaga van a dolognak.
2010. ápr. 12. 09:22
2/7 anonim válasza:
Ismerem, ez üzlet!
Valóban a szállásért nem kell fizetni, de van kötelező étkezés.Ez csak annak előnyös, akinek van elképzelése, hová akar menni, és ismeri az ottani árakat.
2010. ápr. 12. 10:59
3/7 anonim válasza:
Ilyet én is kaptam...tényleg csak a szállás ingyenes,de sem az étkezés,sem az utazás költsége nem az...Ráadásul nekem Thaiföldre szólt.Csak annyit kellett volna tennem ezeken a fizetségeken kívül,hogy megjelenek egy ott tartott bemutatón..
2010. ápr. 12. 11:10
4/7 anonim válasza:
Az igaz, hogy csak a szállás van benne, de több helyen is megszálhatsz vele, akár otthon. Ènis kaptam, idén + tavaly is! Èn felis használtam, nemvolt átverés!
Szerintem megéri, ha nyarani akarsz menni enyivel kevesebb.
Az hogy teljesen ingyen az már nemteljesen igaz! A postakölcség 3-4 ezer ft.
2010. ápr. 12. 14:59
5/7 anonim válasza:
én is megkaptam, és utánaolvastam különböző fórumokon. az jött ki, hogy a szállás ugyan ingyenes, de az étkezés kötelező, amibe tulajdonképpen szépen beleépítették a s szállás árát is.
írd be a feladó kódját a google-be és ott alaposan utánanézhetsz.
az emberek nagyobb százaléka elégedtelen volt, és átvágva érezte magát.
2010. ápr. 12. 15:26
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,utánanézek. Utazni végül is szeretek, de azt nem, ha le akarnak húzni,át akarnak vágni. Már rögtön az elején.ez a fizess be 1990ft-ot posta stb költségr,hát...gyanús volt.
2010. ápr. 12. 15:57
7/7 anonim válasza:
engem telefonon kerestek meg.3 napos utazás,teljes ellátás,meg minden ami a szállodához tartozik,tényleg nagyon kedvező áron.Mondtam,hogy az a baj hogy van egy 7 hónapos babánk,el tudjuk őt is helyezni?nem sajnos gyerekkel nem mehetünk.mondtam akkor köszi,szia.utána néztem a szállodának és mint bababarát szálloda hirdeti magát,akkor nem értem miért nem vihettem a babám.gyanús nekem ez az egész.jol utána kell nézni,utána kell kérdezni.és a kedvező ajánlatokat nem egyből kincsként kezelni,meg kell nézni mi van mögötte,mert valami tuti van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!