Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik bőröndöt vegyem?...

Melyik bőröndöt vegyem? Műanyag vagy Vászon?

Figyelt kérdés

Egy hónap múlva utazok Amerikába és szeretnék egy vagy kettő nagy bőröndöt venni, de nem tudok dönteni.

A kettő közül ti melyiket választanátok?

Vászon:

[link]

Műanyag:

[link]

Köszi előre is!

#bőrönd #koffer #vászonbőrönd #műanyag bőrönd #utazóbőrönd
2016. jún. 9. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy csak egy útra kell, vagy szeretnéd máskor is használni?

Mindkét böröndnek kiáll a kereke, és az ára nagyon olcsó. ìgy az jön le nekem, hogy gyenge minöség, így elöfordulhat, hogy a kereke simán letörik útközben mikor dobálják a raktérbe ki-be öket. Ilyen kiálló kerekeset akkor érdmes venni, ha az magas minöségü.

Mi rengeteget utazunk mind repülön, vonaton és autóval is. A legjöbb a puha falu böröndök, vagy merevebb de még puha utazótáskák(persze rejtett kerékkel).

Ezeket jó autóba betenni, ha nincs tele nem foglal annyi helyet. A merev falú böröndök csak repülön jók(és ha rossz minöségü simán megtörik), autóba nehéz többet bepakolni.

[link]

nekem ilyen eastpak volt az utolsó vételem, imádom, mindenhova jól bepasszol.

de ez a samsonite is szuper.

kicsit merev de nem kemény

[link]

2016. jún. 9. 10:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az elsővel. Jó minőségű bőrönd kell, aminek nincs kiálló, könnyen letörhető alkatrésze. Ezen felül legyen könnyű. Szerintem egy jó vászon bőrönd rejtett kerekekkel a jó választás. A Roncato pl. elég jó márka, megfizethető áron.
2016. jún. 9. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!