Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Az au pair magának fizeti az...

Az au pair magának fizeti az utazást?

Figyelt kérdés
Nekem kell majd fizetnem vagy ők fogják? Ez a téma felkeltette az érdeklődésemet. Amerikába szeretnék majd kimenni. Esetleg tapasztalatokat írnátok?

2016. jún. 7. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem!Azt a család fizeti.De arra számíts hogy nagyon nehéz munka a legtöbb család egyre több munkát soz a nyakadba szabadidő vagy magánélet pedig szinte nulla
2016. jún. 7. 14:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Az számomra nem probléma. De maszturbálni tudok majd?
2016. jún. 7. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
2, ez helytől függ. ha lesz külön szobád és szabadidőd akkor igen.
2016. jún. 7. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Úristen :D

Amúgy nem igaz, hogy nem lesz szabad időd. 5 családnál voltam au pair, ebből 4-nél heti 30-35 órát dolgoztam, és csak egyetlen egy volt, ahol reggeltől estig rendelkezésre kellett állnom. Ott se kellett éjjel-nappal dolgoznom, ugyanúgy heti 30 óra körül volt, csak nem nagyon mehettem sehova, mert nem volt meghatározott napirend, bármikor szüksége lehetett rám az anyukának. Ezt a helyet ott is hagytam, mert oké, hogy nem dolgoztattak agyon, de azért az durva volt, hogy egész nap a szobámban kellett ülnöm minden hétköznap és várni, hogy mikor kell kimenni a gyerekhez, és csak a hétvégén mehettem oda, ahova akartam, akkor is csak úgy, ha előre szóltam x nappal. Ezeket a családokat magánúton találtam, közvetítés nélkül, tehát amikor konfliktushelyzetben voltam, azt egyedül kellett megoldanom.

Amerikában ennél sokkal könnyebb a helyzet, törvényileg meghatározzák, mennyit dolgozhatsz, és mivel csak közvetítő ügynökségen keresztül lehetsz ott au pair, elég szólnod az ügynökségnek, ha a család nem tartja be, amiben előre megállapodtatok.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, az odautat magadnak kell fizetned (általában, de van olyan család, akik felajánlják, hogy kifizetik utólag), de ha hazamész közben pl. 1 hétre, azt általában a család állja, és sokan a benzinköltségedet is fizetik, amíg ott laksz velük. De ezt mind meg kell beszélni előre a családokkal, mert nem mindenki vállalja be.

2016. jún. 7. 14:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Utána néztem jobban és ír 200 óra tapasztalatot. Azt hogy tudom megszerezni?
2016. jún. 7. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy először elmész olyan országba au pairnek, ahová nem kérnek tapasztalatot.
2016. jún. 7. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:

"De maszturbálni tudok majd?"

Ezért kár az USA-ig utazni.

Na te sem vagy egy (V)esta-szüz!

2016. jún. 8. 05:15
 8/8 A kérdező kommentje:

6. Köszi!

7. Nem értelek.

2016. jún. 9. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!