Milyen oldalakon szoktatok utazást leütni, megrendelni?
Leütni? Azt nem szoktam.
Egyébként magamnak szervezem, de last minute utakat találasz utazási irodák honlapján vagy a reptereken. Egyébként egyszerűbb az ismerőseidet kérdezni ha már nekik sikerült kifogni potom árakért utakat.
Utazási irodában még csak ganét ismertem meg.
Ezért én is arra szavaznék, hogy próbáld meg magad megszervezni azt az utadat.
Last Minute utakat utazási irodáknál lehet kifogni, nálunk azokat apa barátnője találja mindig (irodánál dolgozik pár barátnője).
Én általában az edreams oldalát nézem repjegyek után kutatva, de a Qatarnál és a Britishnél törzsutasok vagyunk. Van, hogy először a kedvezményes jegy fog meg és utána találom ki az utazást... :D
A pelikán jó, de inkább azoknak, akik a 2-3 csillagos hoteleket preferálják. Nekünk inkább a nemzetközi, 5*-os hotelláncok jönnek be a mai napig, ha utazunk.
Általában úgy olcsóbb, ha magunk szervezzük, anyáékkal mindig így megyünk szinte.
Apával nem, mert ő "félős", neki kell az, hogy megszervezzenek mindent, vigyék A-ból B-be, stbstb.
De pld. idén voltunk Dominikán, az irodával tényleg olcsóbban kijött, mintha magunk szerveztük volna.
Menj be egy számodra szimpatikus irodába és érdeklődj a last minute utakról, biztosan adnak felvilágosítást, hogy éppen mi aktuális. Vagy csak keress rá a Google-ön, rengeteg találatot kiad szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!