Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen oldalakon szoktatok...

Milyen oldalakon szoktatok utazást leütni, megrendelni?

Figyelt kérdés
Több ismerős is mondta,hogy vannak ezek a last minute utak, Róma, Egyiptom, stb... És potom árakért utaztak,szállás,repülőjegy, étkezés. Ti milyen hasonló oldalakat ismertek,amit használtok is?
2016. febr. 26. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Leütni? Azt nem szoktam.

Egyébként magamnak szervezem, de last minute utakat találasz utazási irodák honlapján vagy a reptereken. Egyébként egyszerűbb az ismerőseidet kérdezni ha már nekik sikerült kifogni potom árakért utakat.

2016. febr. 26. 14:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Kérdeztem,de arra vagyok kíváncsi,hogy azon kívül milyen megbízható oldalak vannak.
2016. febr. 26. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
26%

Utazási irodában még csak ganét ismertem meg.

Ezért én is arra szavaznék, hogy próbáld meg magad megszervezni azt az utadat.

2016. febr. 26. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is magam szoktam szervezni, de a pelikan.hu-n szoktam jónak tűnő csomagokat látni.
2016. febr. 26. 17:24
 5/5 anonim válasza:

Last Minute utakat utazási irodáknál lehet kifogni, nálunk azokat apa barátnője találja mindig (irodánál dolgozik pár barátnője).

Én általában az edreams oldalát nézem repjegyek után kutatva, de a Qatarnál és a Britishnél törzsutasok vagyunk. Van, hogy először a kedvezményes jegy fog meg és utána találom ki az utazást... :D

A pelikán jó, de inkább azoknak, akik a 2-3 csillagos hoteleket preferálják. Nekünk inkább a nemzetközi, 5*-os hotelláncok jönnek be a mai napig, ha utazunk.

Általában úgy olcsóbb, ha magunk szervezzük, anyáékkal mindig így megyünk szinte.

Apával nem, mert ő "félős", neki kell az, hogy megszervezzenek mindent, vigyék A-ból B-be, stbstb.

De pld. idén voltunk Dominikán, az irodával tényleg olcsóbban kijött, mintha magunk szerveztük volna.

Menj be egy számodra szimpatikus irodába és érdeklődj a last minute utakról, biztosan adnak felvilágosítást, hogy éppen mi aktuális. Vagy csak keress rá a Google-ön, rengeteg találatot kiad szerintem.

2016. febr. 26. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!