Lehetséges, hogy nem engedélyezett a pénzfelvétel az USA-ban?
Elozonek igaza van. Hivd fel a 1-800 szamot a kartya hatan es kerjel egy " travel advisory " mond el nekik hogy hol vagy es merre fogsz utazni, es utana gond nelkul engedik a hasznalatat amerre jarsz.
Ha nem szolsz az ut elott, azt hihetik hogy valaki elvitte a kartyadat es probal $-t kivenni rola.
And say hello to Willie Nelson while you are at it :)
kösz a válaszokat! A kártya biztos, hogy nincs letiltva, mert már több helyen is fizettem itt vele és már más probléma miatt felvettem a bankkal is a kapcsolatot.
A kártyán csak egy budapesti telefonszám van. Megpróbálok még pár automatát, mert érdekes, hogy valahol egy sima fizetés is meghiúsult vele, de volt olyan is, hogy már odaadtam az ügyintézőnek a készpénzt és akkor szólt, hogy közben meg azt látja, hogy mégis megtörtént a tranzakció annak ellenére, hogy a szoftverük már elutasítottnak hitte. Volt ahol simán levonták a pénzt minden pin kód és egyebek nélkül.
Kint általában nem kérnek PIN kódot, ez önmagában nem meglepő.
Az a fura, miért nem mindenhol fogadják el. Ez meg csak a bank/kártya hibája lehet.
Azt megnézted hogy azokon a helyeken kint van-e Mastercard marticája?
Kint kevesebb az elfogadóhely, mint Európában.
Kb. mint az Americen Express . Azt európában fogadják el kevesebb helyen, kint meg minden bokorban elfogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!