Ausztriai FamilyParkba szeretném elvinni a kis családomat! Aki már járt ott az írjon nekem! Bővebben alul megírom a kérdéseimet?
Sosem jártam még külföldön ezért kérnék segítséget!
Budapestről indulnánk autóval! Milyen pályamatricákat kell megvennem és ezeket hol tudom? A párom biztosan tudná de én ezt meglepetésből szeretném! Ausztriába csak euróval lehet fizetni így váltanom kell pénzt vagy elég ha bankkártyát viszek magammal? (annak van-e többletköltsége) Tudom buta dolog de sosem utaztam még!
A belépő árakat olvastam de milyen árakkal lehet ott számolni? Illetve keresnék 1 éjszakára szállást is! Ha valaki tud ezekben nekem segíteni akkor megköszönöm!
Milyen pályamatricákat kell megvennem és ezeket hol tudom?
- magyar és osztrák pályamatricákat kell venned. Van napi/ hetes/ havi is. Megveheted online (csak be kell írnod a keresőbe) és megveheted a benzinkutaknál.
váltanom kell pénzt vagy elég ha bankkártyát viszek
magammal? (annak van-e többletköltsége)
- Jó a bankkártya is és van többletköltség (valutaárfolyam) De érdemes készpénzt is vinned.
A belépő árakat olvastam de milyen árakkal lehet ott számolni?
- Az árak nem változnak. A kaja és egyéb dolgok nagyjából annyi vagy kicsivel több mint ha otthon vennéd egy élményparkban.
Illetve keresnék 1 éjszakára szállást is
- booking.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!