Hol találhatnék társat utazásokhoz?
Figyelt kérdés
Vannak ismerőseim, de sajnos nem az utazgatós típusok, aki pedig az lenne anyagilag nem teheti meg. Egyedül pedig nem szeretek utazni.2016. ápr. 16. 17:15
1/6 anonim válasza:
fizesd nekem az utat és megyek veled.
3/6 anonim válasza:
Hasonló "gondom" van nekem is.
Privátban leírhatnád, hogy ki vagy, mi vagy, merre laksz, és merre utaznál?
Az sem mindegy, hogy több országot is érintő hosszú és drága utakat tervezel, avagy a rövidebb, "gazdaságos" kategória is jó neked?.
4/6 anonim válasza:
Szerintem kezdetnek menj el egyedül társasutakra. Olyanokra, amik fiatalosak, kalandosak: pl. Baraka, Eupolisz utak. Vagy országon belül kenutúrára, kerékpártúrára, stb. Lesznek utazós ismerőseid egyből...
5/6 anonim válasza:
4.-s Azért teljesen más egy-két emberrel együtt menni mint birka nyáj módjára terelgetve utazgatni társasutakon pl Baraka vagy Eupolisz és akkor a többiről inkább ne is beszéljünk.
6/6 anonim válasza:
Egy bizonyos helyre én is elmennék, de nincs kivel.
Most még nem aktuális, mert az ára sincs még meg, és a nyelvtudásomon is szeretnék csiszolni, de ha ez mind meglesz, még akkor sem lesz kivel :( De bizakodok, és szeretnék minél hamarabb, de maximum 2 éven belül kijutni oda.
Egyébként megoszthatnád hova, mikor, mennyi időre, milyen programokkal, hátha innen is készül valaki oda, és máris megoldódna a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!