Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen oldalakat ajánlanátok...

Milyen oldalakat ajánlanátok ha fiúként Németországban au pairkodni szeretnék érettségi után?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 11. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiukent erre az eselyed kb nullaval egyenlo.
2016. ápr. 11. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne nulla esélye? Van erre valami indokod?
2016. ápr. 11. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 11. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Szeretem a gyerekeket, és ők is engem, értem a nyelvüket. Fiú létemre nyáron dolgoztam óvodában is többször gyerekekkel, ezt is megemlíteném a bemutatkozásomban, és gitározni is tudok, szívesen játszanék vagy mutatnék meg nekik akár egy-egy magyar dalocskát, zongora is megy valamennyire.

Ha ezt megírom egy német bemutatkozásban, talán valamennyi esélyem csak lenne :) Gyerkőcök mellett akár elvégeznék kerti munkákat is akár.

Harmadiknak: Nagyon szépen köszönöm! Regisztrálok is rájuk. Próba, cseresznye :-)

2016. ápr. 11. 17:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Vagyis a másodiknak. :) Gondolom te linkelted.
2016. ápr. 11. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
A 2-3 vagyok és örülök, ha segítenek a linkek.
2016. ápr. 11. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!