Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti melyikre szavaztok?

Ti melyikre szavaztok?

Figyelt kérdés
Baráti társasággal utaznék tengerre, de nem tudjuk eldönteni hova. Görögországot kihúztuk, mivel elég kétes most ott a helyzet. Maradt Horvátország, Montenegró és Bulgária. Szerintetek? Szeretnénk, hhogy legyenek szórakozóhelyek, a strandon árnyék,szép környezet. Lehet sokan drágának tartják Horvátországot de most ezt nem kell figyelembe venni. Ha valakinek van valami véleménye, ajánlata, azt szívesen meghallgatom. :D 16/L
2016. ápr. 6. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Görög helyett most mi is horvát utat foglaltunk.

Az Isztriára megyünk, Porecbe, apartmanba. A város gyönyörű, az apartman egy üdülőtepelen van, de könnyen megközelithető a központ.

Ha gondolod részletezem, akár privátban is.

Nem tudom busszal mennétek-e, vagy kocsival. :)

Elég baráti ára van, főleg, hogy lehet kérdni félpanziót, ami iszonyúan megéri ott (már voltunk többször, és a horvát kaja árakat nézve tényleg érdemes kérni)

És 16 évesen elengednek csak úgy? Vagy lesz veletek felnőtt is? :)

2016. ápr. 6. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem lesz felnőtt. Vagyis vannak nagykorúak a társaságban és a szüleink csináltatnak papírt hogy utazhassunk velük. :)
2016. ápr. 6. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Jó hülyék vagytok, hogy Görögországot kihúztátok, oda a legérdemesebb most menni. Mivel mindenki úgy gondolkodik, mint ti, a szállásokon, éttermekben alig lesznek és minden sokkal olcsóbb lesz, mint eddig.

Amikor tavaly nyáron menekültek voltak Pesten, szerinted mit éreztek belőlük az akkor épp nálunk (vagy épp a Balatonon) járó turisták? A görög menekülttáborok meg direkt pár SZIGETEN van, hogy a maradék sokszáz nyaralóhely közelébe se menjenek.

2016. ápr. 6. 23:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Idén Albániát néztem ki magamnak, miután a sztereotípiákat legyőzzük, kiderül, hogy nem is olyan rossz hely, és nem véletlen, hogy egyre több német is látogatja.

Ha valakinek a nyüzsgés hiányzik, annnak Durres (és Tirana)

[link]

akinek pedig a szép környezet, annak az Albán Riviéra:

Dhermi:

[link]

[link]

Gjipe beach:

[link]

és ha valaki veszi a fáradságot, hogy jobban megismerje az országot:

[link]

2016. ápr. 7. 12:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves 3. Én még nem voltam Görögországabn de akik volatk azok azt mondják, hogy egyszer elég látni. Sőt. Meg minek utazzak napokat egy szutykos helyre? Őszintén nem is kívánkozok oda csak mert jó olcsó...
2016. ápr. 7. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!