Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » London vagy Budapest?

London vagy Budapest?

Figyelt kérdés
Sziasztok..Melyik lenne érdemesebb majd...Budapesten maradni és ennyi...Vagy értelmesebb lenne Londonban dolgozni???...+++Nyaralni is mennénk a nyáron Hol lenne a jobb?? USA:Miami,Los Angeles,New York,,,,,Vagy maradni Európában és Spanyolo.-ban Tenerife????? Kösziii Léci értelmeset válaszoljatok... :D
2016. márc. 9. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
szerinted érdemes ebben az országban maradni?
2016. márc. 9. 15:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem Tudom.....ezért kérdeztem meg...Ajjj nem tudok dönteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
2016. márc. 9. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Az attól függ. Mosogatni Londonba nem éri meg.
2016. márc. 9. 15:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Egyik sem, kivéve ha magasan kvalifikált, jól fizető szakmád van, de akkor meg Bp-n is elég jól meg tudsz élni.

Ha ez nincs akkor meg London a legrosszabb választás, bárhol máshol Európában több marad a zsebedben és jobb körülmények közt tudsz élni mint Londonban.

2016. márc. 9. 15:58
 5/10 A kérdező kommentje:
pl. Hol??
2016. márc. 9. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Bárhol. Londonban a minimálbér ugyanannyi mint máshol UK-ben, viszont vidéken töredéke az élet, az albérlet, stb.

Nekem London-Bécs viszonylatban van összehasonlításom, Londonban 3 évet éltem, itt Bécsben ez a 2.ik évem.

A lakhatás a töredéke, Londonban egy 20nm-es mini garzont, ami kb akkora mint egy szoba béreltünk havi 950 fontért (kb 1200 eu), Bécsben egy 40nm-es lakás, +10nm tároló kerül havi 510 eu-ba. Ráadásul az angol lakások színvonala botrányosan gáz. Nincs szigetelés, dupla ablak, az állandó esőtöl vizesedik, penészesedik.

A tömegközlekedés kevesebb mint negyedébe kerül Bécsben és a színvonala sokkal jobb. Nincsenek folyamat sztrájkok, tömegnyomor és péntek-szombat 0-24 órát jár a metró.

Ami pedig a legfontosabb itt többet keresek, Ausztriában van 13-14 havi fizetés.

2016. márc. 9. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Azok az ismerőseim akik akkor londonban éltek már 90% vagy haza, vagy egy másik országba költözött.
2016. márc. 9. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Minimálbérért London nem pálya. Angol vidèk mèg csak-csak. Bécs nekem nem jött be. Ez az egèsz németes-osztrákos mentalitás nem passzol hozzám. Rendes nyelvtudással, szakmával viszont megèri Anglia.
2016. márc. 9. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:
A külföldön dolgozó magyarok döntő többségének sem rendes nyelvtudása, sem használható szakmája sincs. Nem véletlenül vagyunk vezető nemzet a takarítás-mosogatás vonalon Nyugat-Európában.
2016. márc. 9. 16:47
 10/10 anonim ***** válasza:

"A külföldön dolgozó magyarok döntő többségének sem rendes nyelvtudása, sem használható szakmája sincs. Nem véletlenül vagyunk vezető nemzet a takarítás-mosogatás vonalon Nyugat-Európában."

Digonak ezzel a kijelentésével tökéletesen egyet értek!

Sokan elindulnak nagy ambicióval,de nulla tudással...kint valahogy kibekkelnek vagy 2-3 hónapot,aztán azzal a lendülettel amivel kimentek,mennek is vissza!Majd az ilyen emberektől lehet hallani,hogy kint minden milyen szar stb stb..........Sajnos a tévhitekkel ellentétben a semmittevésből külföldön sem lehet meggazdagodni,illetve még csak a kerítés sincs kolbászból!

Egyébként a kérdésre válaszolva,én bárhova mennék csak Londonba nem!

2016. márc. 9. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!