Mit gondolsz? Belevágjunk így a nyaralásba? Vagy inkább fizessünk többet? (bővebben lent)
Szerintem nagy baj nem lehet. Megbeszélhetitek előtte, hogy attól, hogy egy helyen laktok nem vagytok kötelesek egész nap egymás nyakán lógni, mindenki megy amerre akar, max ha egyfelé visz az utatok, akkor együtt mentek és kész.
Egyébként csak gondold végig. Én is nehezen kommunikálok a párom haverjaival és annak barátnőivel. Nem azért mert beképzelt lennék vagy mert nem akarnék, egyszerűen csak nem találom velük a közös témákat, mert különböző beállítottságúak mint én. Van pár haverom és barátom, ezenkívül úgy gondolom elég nyitott is vagyok, próbálok velük beszélgetni, de mindig csak az a "sablon" beszélgetés lesz belőle, mert nincs meg az azonos érdeklődési körünk.
Ha amúgy aranyosak, akkor menjetek el nyugodtan velük, lehet összeszoktok, és a csaj is könnyebben megnyílik majd, ezáltal jobban érzitek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!