Mennyivel fog emelkedni?
Figyelt kérdés
Véltlenül neki koccantam egy másik autónak a parkolóban. Az enyemen csak egy karc, a másikon egy apro horpadás lett. Kitöltöttük a kárbejelentőt. A kérdésem az, hogy várhatóan mennyivel fog emelkedni a biztosításom, ha most évi 30ezret fizetek, és az aegonnál vagyok? Azt tudni kell hogy az enyém egy 10 éves auto és a károsultté is kb annyi idős.2016. márc. 6. 12:02
1/4 A kérdező kommentje:
Bocs csak most vettem észre hogynem jo kategóriába írtam.
2016. márc. 6. 12:03
2/4 anonim válasza:
Fogsz egy biztosítás kalkulátort. kettőt levonsz a bónusz/máluszodból és kiszámolod.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Tudnál ajánlani egy oldalt, ahol ezt meg tudom nézni? Hiába keresek nem találok olyat ahol ezt lehet ki számolni. Csak új szerződés kötést de ott meg nem kérdez tőlem bónusz be sorolást.
2016. márc. 6. 12:35
4/4 anonim válasza:
biztositas.hu
Választ azt, hogy mostanában van a fordulód. Nem lesz forintra pontos, de nagyságrendre jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!