Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek idén emelkedni...

Szerintetek idén emelkedni vagy csökkenni fognak a felvételi pontok? Ha emelkedni akkor mennyivel?

Figyelt kérdés
Ahova én mennék ott tavalyelott 428 pont volt az allami meg 437. Tavaly 380 volt es az allami keg 463. Iden pedig 347 es az allami pedig 465.

2014. máj. 22. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Emelkedni, csökkenni és stagnálni is fognak.
2014. máj. 22. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet igy megmondani.

Függ a keretszámok csökkentésétől, a felvételizők számától, és a felvételizők pontjától.

De kikövetkeztetni ki lehet ha átnézed az előző 2 évben jelentkezettek számát, az idei évben jelentkezettek számával, és összehasonlitod a keretszámokat. Megnézed a ponthatárokat hozzá és lehet következteni hogy nőni vagy csökkenni fog-e

2014. máj. 22. 14:43
 3/4 idrzsupos válasza:

Nem tudom, hogy emelkedik,vagy csökken. Engem már felvettek és nagyon sok pontom volt. (100%)

Attól függ, hogy milyen erős az évfolyam, és hogy a felvételi mennyire nehéz- ha nagyon, akkor várhatóan más is kevesebbet tud összehozni. Nyelvvizsgát nagyon érdemes lenne tenni-2-t is- gimiben, mert ott kevesebb munka van, mint egyetemen, és sok pontot adnak érte.

2014. máj. 23. 15:49
 4/4 idrzsupos válasza:
0%
Bocs egy offért: honnan és ki állapítja meg, hogy egy válaszoló válaszai hány %-ban hasznosak? :)
2014. máj. 23. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!