Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utazott már valaki a Student...

Utazott már valaki a Student Agency buszaival?

Figyelt kérdés
Tetszik maga a cég és érdekelne valakinek van-e személyés tapasztalata velük kapcsolatban

2016. márc. 6. 01:06
 1/4 anonim válasza:
En utaztam, epp nyaron. A busz kenyelmes ingyen volt a forro csoki, a kave, es talan a tea is. Az ulesek hattamlajaba kijelzo van telepitve, amin lehet filmezni, zenet hallgatni, es jatszani. Ehhez adtak meg fejhallgatot is, ami eleg gagyi volt, akarom mondani halk. De amugy is volt sajatunk ugyhogy azt tudtuk hasznalni. Osszesesegeben nagyon elveztuk. A klima, meg az egyeb hasonlo dolgok itt alapfelszereltseg, ezert nem nagyon irtam rola :)
2016. márc. 6. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Prágába utaztam velük. A busz pontosan érkezett, az ülések kényelmesek. Igen, lehet filmet nézni, zenét hallgatni. Negatívumot nem tudok mondani.
2016. márc. 7. 09:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Azt érdekelne még hogy olvastam hog

2016. márc. 7. 13:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Hogy ezeken a buszokon lehet használni a Wc-t. Ez mennyire okoz kellemetlen szagokat az utastérben?
2016. márc. 7. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!