Max. Mennyi pénzt költöttél / költenél el nyaralásra?
Külföld, belföld, minden érdekel...
Én szivem szerint amerikába mennék nyaralni, a gond csak az hogy fél milla / fő az az út amit kinéztem, és önellátó, tehát kaja nincs arról magadnak kell gondoskodni , csak szállás...
Azt tegyük hozzá, hogy 17 éjszakás körutazás, és oda-vissza repjegy ára benne van.
Ez változó attól függően, hogy hova megyek. Én szeretem az olcsó utakat, amíg nincs családom és fiatal vagyok, belefér egy-egy reptéri éjszaka, túrista hotel, fapados gép stb... Szóval külföldön a max eddig egy három hetes nyaralás volt, kb 80 ezerből Skandináv területen.
Én nem szívesen költenék mondjuk 150-200 ezernél többet egy nyaralásra, pláne ha csak egyedül megyek... Ha egyszer viszont olyanok lesznek az anyagi körülményeim hogy ezt minden további nélkül megtegyem, akkor lehet hogy a Maldívot is bevállalnám!
Eddig mindig 10 naposra mentünk, fejenként max 250-300 euróból [általában félpanzió]. Azért megy el fejenként ennyi csak a szállásra+a kajára amit a hotelben kapunk, mert mi csak 3an vagyunk, de ide jön még az autóbusz/vonat ára, meg a pluszköltségek.
Én is költenék többet ha úgy gondolnám megéri, idén találtunk olcsóbbért is, és most Görögországba megyünk [eddig Montenegróba jártunk]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!